MGW

met categorie:  Foto Gimycko

Dat de Mechelse Goedkope Woningen hun huurders niet altijd voldoende screenen, dat is algemeen geweten. In sommige appartementen huizen, naast mensen, ook honden en katten, parusjen, goudvinken, goudviskes en nog meer van dat fraais.

Bon, ieder zijn meug, natuurlijk, maar een hangbuikzwijn in, uitgerekend, een appartementje in de Varkensstraat is er toch een beetje over !

:-D

En natuurlijk een volledig pagina-artikel op bladzijde 3 in Gazet van Antwerpen met ne grote foto.   Ik heb het mogen horen, dezen achternoen, van de ... (synoniem voor landbouwers) uit “Groot-Aantwaarpe”.

Ben wel vergeten wie het artikel heeft neergepend.

@gimycko: die "agrariërs" uit Anwterpen hebben meer dan waarschijnlijk nog nooit een varken "in 't echt" gezien, laat staan de Vietnamese "bierbuikversie" ervan!

 Een hangbuikzwyn op een appartement???
Dat kan alleen maar door voorspraak van Pater Damiaan!

'Ben wel vergeten wie het artikel heeft neergepend.'

Dan zou ik het toch maar opgesnord hebben.  Iedereen is gevoelig voor het feit dat artikels met naamsvermelding geciteerd worden.  Aldus: artikel in de Gazet van Antwerpen, is van de nieuwe, jonge journalist van de Mechelen-editie:  Jonas Maris.

Met dank aan Jans.

Eerste versie ervan gelezen in de snailmailversie, maar was de schrijver vergeten. 

Ik vermoedde onze Sven, maar daar was ik niet 100 pct zeker van.

Dus, ere wie ere toekomt.

;-)

@Gim,

            Christophe en Jokke poase da ze da verke kenne. 

Stond gisteren ook uitgebreid in HLN.  Hangbuikzwijnen die bovendien Flurk heten, moeten wel voor problemen zorgen :-)

Wat mij verbaast is dat, alhoewel er al langer klachten van de buren zijn, er nooit werd opgetreden.  Typisch belgisch wellicht...?  

 Nooit werd opgetreden? Allez, wat zegt gij nu? Der zijn hier in Mechelen optredens aan de lopenden band, heel de zomer lang waren er hier niks anders dan optredens op de Vismét, den Botanique, de Groete Mét,...
Maar dat verken heb ik nooit eerder gezien, pas op: 't is nu wel zo dat we dankzij dat wijf nu ook weten dat we een zwijn kunnen vetmesten op een appartement! Zeer handig voor tegen dat de moffen hier nog eens binnenvallen. Zo kunnen ook stadsmensen de zwarte markt overspoelen met pensen, spek en spare-ribs!

Trouwens houdt die madam er een hele menagerie op na! op tv was haar flurkske te zien, haar hond en dan......nog een muur met allerlei hokken waar ook nog een en ander in rondhing..............

Zolang ze maar gene 2-meter lange Boa Constrictor houdt in haar mini-terrarium, zal het allemaal nog wel best meevallen, zekers ?

En indien nodig mag Flurkske naar Sint-Truiden.  Check de Newspages.

:-)

 Haaahahahahaaa, die is goed zeg! Whaaahahahaa, Schitterend, echt waar, schitterend, miljaarde, een boa constrictor!! hahahaaaa, hoe kom je erop, echt humor van de bovenste plank, hohohohohooohoho, hahahahaaahahaha en dan dat dinges van "rare jongens, die mechelaren" !!! haaaaaaahahahahahaaahahahaa, "mechelaren" hihihihohohohooo, allez, jongens toch, ik rol haast van de zetel van het lachen "mechelaren" hahahahaaahahahaa, echt waar, ik moet mijn computer afzetten of ik lach mij een ongeluk, hahahahaaaa

@Christophe: een klein prentje van de echte Flurk, de plaaggeest van de Kapoentjes van Marc Sleen, zit blijkbaar niet in de pinakotheek van de Gimmy!