UiTkijken naar een nieuw cultuurseizoen

UiTkijker en Seizoensopening Cultuurcentrum

 UiTkijker / Seizoensopening Cultuurcentrum 

 

 

 

 

 

 

 


Zaterdag 19 september
zet Cultuurcentrum Mechelen van 's morgens (11 uur) tot in de late avond de deuren wagenwijd open. De hele dag kun je terecht in het Cultuurcentrum en op het Cultuurplein. Op UiTkijker, de vrijetijdsbeurs van 'UiT in Mechelen' presenteren tal van Mechelse (socio-)culturele verenigingen zich. Loop zeker langs de vele infostands en maak kennis met het aanbod. Geniet van de vele optredens op het Cultuurplein en in het auditorium van het Cultuurcentrum.

Die zaterdag is ook de 'kick off' van een nieuw, boeiend cultureel seizoen. Tijdens de Seizoensopening kun je in het cultuurcentrum terecht voor familievoorstellingen en fijne concerten. Met o.m. B-Five (aperitiefconcert), Theater Tieret, Strijkorkest Violet, Theater Zamzam, De Planken, Andrea Croonenberghs & Ann Ceurvels.

 

En 's avonds, 's avonds is het feest! Dat feest barst lost om 20 uur en brengt ons countryfolk met Krakow, stand-up comedy van Han Solo, Roen Swanenburgs Animal Farm en de soul & hip hop van Postman. Er wordt afgesloten met Blue Flamingo Jazz en mambo DJ.

Meer details en informatie vind je op de webstek van Cultuurcentrum Mechelen en op de webstek van 'UiT in Mechelen'.

Ik probeer er bij te zijn!

Ik ga er ook proberen te zijn, ik hou je op de hoogte Mark.

Ik zal er ook zeker bij zijn...tussen de 3 evenementen van dezelfde dag heb ik toch voor UiTkijker gekozen !