H30 feest!

met categorie:  
Zaterdag 5 september en H30 denkt “ready, set, … go”. De hele dag en avond zijn we stevig op toer in en rond ons huis. Iedereen welkom!
 
Place to be:         Hanswijkstraat 30, 2800 Mechelen.
Meer info?          
015/21 99 39
H30@mechelen.be
www.H30.be nieuw!
  

"H30 in de buurt" ~ 10u tot 17u

De Hanswijkstraat organiseert op 5 september een rommelmarkt. Bij Café Monique op den hoek, kregen we te horen dat alle standplaatsen volzet zijn. Dat belooft! En dus ook H30 is van de partij. Komt dat zien, komt dat zien! Van servies, tot kapstok en knutselmateriaal. H30 voorziet ook een “Black box music, books & DVD’s”, met boeken en muziek geschonken aan H30 door jongeren en sympathisanten. Voor zij die ons willen steunen, dat kan nog steeds. De black box kan worden gevuld tijdens onze openingsuren.
 

"H30 giet de bloemen" ~ 18u tot 22u

Met trompet , in sonnet
haarkrulset en binnenpret,
openen we in stijl het nieuwe H30 seizoen.
 
In januari van dit jaar nodigden we menig H30-sympathisant uit op winterse wijze, om bij een brandend vuur te komen proeven van onze artistieke werkplek. In uitlopende zomertijd doen we het liever met geurige bloemen, een groene gieter en een geut water.
Wat heeft de avond in petto? H30 trakteert je hier en daar op een jonge artistieke tinteling, overgoten door gezelligheid met kleine hapjes en drankenkabinet.
 
 
Hopelijk tot dan!
 
 

 

O ja, voor we het vergeten: U kende de échte link al of niet?

Dat we 's avonds bloemen gaan gieten is u bij deze alom bekend. Water hebben we al, nu nog de bloemen zien te vinden. Maar daar weten wij wel raad mee: aan de H30stand op de rommelmarkt zal je een pracht & praal aan materialen vinden om die aloude papieren bloemen te maken – gelijk aan de echte Belgische kust! Voor klein, jong en ouder. Voel je geroepen – haaaalloooo – en kom je eigen exemplaar maken. Op die manier bouw je mee aan ons avonddecor!
 
Snap je nú de link?!! H30 dacht het wel ja.
 

Het zou misschien interessant interesant zijn om écht tot de point te komen, ik snap er niks van om eerlijk te zijn... Of ben ik dan gewoon dom of acultureel?

Ik ben ook niet mee.

Misschien hebben ze aan de H3O zitten snuiven.

:-D

 Misschien doen ze daar niets dan snuiven.

... en als ge nu eens naar hun website ging?

Misschien zijn we oa een korte inleiding vergeten? Bij deze geven we graag meer uitleg.

H30 is een artistieke werkplek voor jonge mensen - en onderdeel van het Cultuurcentrum Mechelen. Je vindt ons in de Hanswijkstraat op nr 30. Voor meer informatie kan je inderdaad op onze website terecht: www.H30.be

De point gaat als volgt: zowel overdag als 's avonds nodigen we iedereen uit om te komen genieten en te proeven van wat H30 is. We doen dit twee keer per jaar: voor de jongeren die hier komen, voor sympathisanten, voor nieuwsgierigen, voor onze contacten, ... Onze vorige editie vond plaats in januari.

Deze editie gaat als volgt: overdag doen we mee aan de jaarlijkse rommelmarkt van de Hanswijkstraat, omdat we graag deel zijn van onze buurt. 's Avonds nodigen we iedereen uit in onze werkplek zelf, met een muziekje, een hapje en een drankje.

Wat betreft de bloemen: dat is het feest-thema ... om het zomers en fleurig te houden. Het maken van de papieren bloemen op de rommelmarkt (aan de H30stand) mag je dan ook letterlijk nemen, om onze werkplek 's avonds in te kleden.

Voila, we hopen iets meer duidelijkheid gebracht te hebben?

 

 

Bedankt voor de verduidelijking.  Maar...ik had het al gelezen op de website die je netjes had vermeld in jouw topic.   ;-)

Succes met het initiatief!