Zestien Joodse fotografen en videokunstenaars brengen Israël in beeld

met categorie:  

(foto: fragment uit de video 'Declaration' van Yael Bartana)

Tot eind augustus loopt de tentoonstelling 'Art of The State' in De Garage van Cultuurcentrum Mechelen.

De tentoonstelling werd vorig jaar samengesteld en getoond door het Joods Historisch Museum te Amsterdam. In het kader van het Joods Cultuurfestival van de provincie Antwerpen, nu te zien in Mechelen.

De fotografen en videokunstenaars geven hun visie op hun vaderland. Sommigen zijn kritisch, anderen eerder poëtisch.  Naast prachtige landschapsfoto's passeren ook de sociale en politieke conflicten de revue. Je kan Israël eens op een andere wijze leren kennen, maar je kan ook gewoon langskomen om te genieten van de prachtige beelden. Een verrassende tentoonstelling.

 

 

 

 

 

 Daar ga ik beslist een kijkje nemen ...

Gezien en goedgekeurd ... zijn een paar fantastische beelden bij.