Melaankolie troef aan de Melaan!

met categorie:  

Jawel, je leest het goed. Melaankolie. Het gaat hier niet om een vergissing, ik bedoel echt niet melancholie, of’t moest zijn dat ‘k met melancholie terugdenk aan die uitstekende editie van Melaankolie II. Maar dat is niet nodig want de derde editie van dit festival staat voor de voordeur.

Vandaag, vrijdag 31 juli wordt het startschot gegeven met Zest om 18 uur. Vanaf 21 gooi je je beste beentjes los met de Salsaband. En ook zaterdag en zondag is het feest…

Zaterdag 1 augustus zijn er optredens van de Mechelse groepen Rockenbach, met idoolwinnaar Peter Evrard en Nite Spirit, die géén voorstelling meer hoeft. Of toch? Rockenbach opent om 18 uur en Nite Spirit treedt om 21 uur op.

En op zondag 2 augustus pakt Melaankolie uit met een heus ‘kinderluik’. De kindershow ‘Koning Arthur’ gaat om 16 uur van start.

Maar behalve rock ‘n’ roll en de kindershow is er ook plaats voor de Blaaskapel, een groep gepensioneerde muzikanten die zondagavond om 19 uur het festival besluit.

Net zoals de vorige twee edities biedt het festival een forum voor lokaal talent en/of groepen en artiesten die een band met de buurt hebben…

Vanaf vanavond 18 uur tot en met zondagavond weet je dus waarnaartoe in Mechelen. Hopelijk zit ook het weer mee!
 

Allen daarheen en ... psst Hou de Vliet proper he :-)

Tof om te weten!

(Bedankt Markec voor de tip hier, en elders! ... Ik hier en mijn vriend op Suikerrock..., kwestie van prioriteiten stellen he ;o) )

@Peter: hopelijk aanhoen ze je gebed ;-)

@Hanna: mja, ik was eigenlijk ook op Suikerrock! (Zelfs 'mijn Mechelen' moet even wijken als de Simple Minds in het land (Tienen in dit geval) zijn ;-)

Maar: ik hield eraan dit op de blog te zetten, zodat de Mechelaars zeker niet vergaten/vergeten gisteren/vandaag/ morgen te gaan "Melaankolie'en" ...

'k ben vorig jaar geweest en vond het reuze gezellig...

Was proper vanmorgen :-) .

Stadsdienst was allicht al langs geweest.

Hopelijk morgen vroeg ook, want een aantal heel boze kindertjes waren zinnens Arthur (van Schuif Af) in de Melaan te kieperen, wegens te laat aanwezig en dus geen optreden!

Een afsluiter in mineur dus, Herman Van Eetveldes tweede Melaankolie, of hebben ze de zaak toch nog kunnen rechttrekken voordat de boze kindertjes gaan slapen waren ?