VIS-POP en VIP-POP!

Vis-Pop 09

 

 

 

 

 

't Was even wachten maar nu is de affiche van Vis-Pop dan toch bekend! Een mens zou haast al vrezen: 'dit jaar géén Vis-Pop'. Maar niets is minder waar. Op vrijdag 21 augustus is het weer zover! Vanaf 18.30 uur wordt het weer een muzikaal eclectisch feest. Jawel!

Het goede doel dit jaar is de Mechelse vereniging vzw De Lage Drempel, "vereniging waar armen het woord nemen".  Het scenario is hetzelfde gebleven: uw kosten aan pintjes gaan naar de vzw, het festival blijft gratis. Mooi toch?

Voor het goede weer en de fijne muziek zorgen hopelijk de zon en de funk-rock van Kung Fu Junkies, soul met Laura Vane & The Vipertones, de electro-pop van Crazy P(enis) én de afsluiters Kraak & Smaak beroeren de draaitafles  met hun DJ-set...

Rond 23.30 uur wordt er afgerond. Maar... Gaan slapen hoéft dan nog niet. Want wie wil, kan verder feesten op Vip-Pop in Lamot.

ViP-pop

 

 

 

 

 

Voor VIP-POP betaal je wel €10 in voorverkoop, € 15 aan de kassa. Kraak & Smaak spelen dan hun tweede DJ-set en verder zijn er de Dj's Lieven Verstraete, DJ Monchy en DJ Axl.


Weerom een interessant en gevarieerd programma als je het mij vraagt!
 

 

 

 

 

 

In Mechelen rollen we van het ene evenement in het andere...  Wie zei ooit dat Mechelen saai zou zijn?  ;-)

Update: Dj Buscemi werd toegevoegd aan het programma op  Vip-Pop ....Het wordt een heus feestje!

 

Dj Barrie werd toegevoegd aan het programma van Vis-Pop! Hij zal draaien op de after party!! Dj Barrie heeft reeds gedraaid @ La Rocca Backstage, Reflex (club), Schuimparty Keerbergen, ex-resident @ Graffity (Keerbergen) Groove Arena (Herent) enz ...

Knappe Dj lijst op Vip-Pop

Dj Lieven Verstraeten is de man die Terzake presenteert , geweldige muziek !

Man, man, man. Geweldige affiche. Niet de populairste namen, maar kwaliteit. Perfect tegengewicht tegen mnm-affiche van Maanrock!Eindelijk ook eens een degelijke DJ-affiche in Mechelen.

Ziet er leuk uit...
Dat Vippop gedoe is iets meer voor mijn zonen,(die zijn blijkbaar enthousiast over Buscemi) maar die Laura Vane zie ik wel zitten...

Is dat dé Laura Vane die met Gnails Barkley heeft gespeeld ? 

Sterke affiche: zoveel is duidelijk. Ben het dan ook volmondig eens met vorige sprekers... Ik overweeg ook om deze keer het langer vol te houden en dus ook Vip-pop mee te pikken ;-)
Idd. een fraai lijstje DJ's...

Het wordt me daar een feestje ! ;-)

Het nadert nu wel heel snel.

Wij zijn uiteraard blij dat Vispop

- en gratis is en dus voor iedereen bereikbaar

- en zo'n geweldige affiche heeft samengesteld

- en de verdiende centjes aan ons wil geven, zodat wij weer een pak meer zinvolle initiatieven kunnen nemen.

Geweldig bedankt alvast, en let the party begin.