Opendeurdag IKA

met categorie:  

Dit weekend houd het Instituut voor Kunsten en Ambachten, kortweg het IKA, een opendeurdag. Een ideale kans om eens een kijkje te komen nemen. Alle ateliers zullen open en in werking zijn.

 

Zelf zit ik in mijn eerste jaar fotokunst aan het IKA en wij zijn de laatste weken druk in de weer geweest om alles klaar te krijgen. Neem maar van mij aan dat het de moeite zal worden, ik heb al zeer mooie foto's gezien. Zelf houd ik het bescheiden, ik ben immers nog maar een bleu'ke, dus van mij hangt er maar één foto.
In onze grote doka zal uitzonderlijk het licht aan zijn dit weekend, en hier worden een aantal pinhole foto's voorgesteld.

Uiteraard valt er meer dan alleen fotografie te beleven. Zo zullen de eindejaarsprojecten van de edelsmeedkunst studenten te zien zijn, er zullen demonstraties glasblazen worden gegeven, en ga zo maar verder, elke richting laat het beste van zichzelf zien.

Kom gerust eens langs, iedereen is meer dan welkom.

Ik loop zondag zo mogelijk binnen!   Mis ik niet graag...

Wel, Ik hoop er alvast wat tijd voor te kunnen maken !

Het was een voltreffer!  Héél knappe dingen gezien! (zoals verwacht...).  Het is tof om zien hoeveel mensen zich creatief weten uit te drukken in allerhande kunstvormen.  Ik heb genoten.  Dit is écht wel mijn ding.

Allez, morgen mogen we weer allemaal naar het IKA !

Opendeur 2015

Iz leuk.

:-)

Doe ze de groeten.

G.L. zit zondag duidelijk op de Rozenfeesten int Vrijbroekpark.

:-)