KOMposiet numMER 1

met categorie:  

Mechelen ademt cultuur. Mechelen IS cultuur. Zozeer zelfs dat kunstwerken onintentioneel en totaal onverwacht straten en pleinen binnensluipen. Toevallige maar o zo machtig-mysterieuze creaties. Ordinair ontmoet verheven. Teminste voor wie er oog voor heeft.

KOMposiet numMER 1

Vandaag verscheen opnieuw een schitterende elaboratie in het straatbeeld. Het gaat om een organische synergie in variërende vormen. Spantane coöperatie van overheid, bewoners en bezoekers van deze stad, culminerend in exclusieve street-art.

Deze compositie belichaamt het spanningsveld tussen legaal en buiten-legaal, tussen jong en oud, tussen alle belevingsvormen van de openbare ruimte. Circle of Energy in het kwadraat. Societyism in zijn zuiverste vorm!

Het dynamisch-realistische stadsvisioen valt nog enkele dagen gratis te bewonderen op het verkeersvrije pleintje van het Klein Begijnhof.

Wel wel ... allen daarheen :-)

Neen, serieus, ging Stadsvisioenen geen kunstenaars aan het werk zetten in een handvol wijken in de stad ? Iemand iets van opgevangen ?

'Kunst op het Klein-Begijnhof'

De begijnhofbuurt aan de andere kant van de Katelijnestraat wil immers niet achterblijven.

We kommen er allen heen!  Héél zéker!  ;-)

 =) schitterend!

Lfys: dankzij uw deskundige uitleg begrijp ik nu wat ze bedoelen met dit kunstwerk!

Werkelijk grappig van u om dit zo aan de kaak te stellen! Vooral uw laatste zin geeft het héél lekker weer......proficiat!

@marc1: "aan de kaak stellen"? De nummerplaten zijn toch gemaskeerd!

Geweldig !

Creatief gevonden en knap uitgewerkt van Lfys