Parkpop 2009

Parkpop 2009

 

 

 

 
Niet alleen het Maanrockprogramma werd bekend gemaakt, ook de Parkpopaffiche is ondertussen ingevuld. 

Vanaf donderdag 2 juli tot en met donderdag 27 augustus kunnen we weer 'Parkpoppen'!

Donderdag 2 juli -  De Laaglanders
Donderdag 9 juli - Wim Leys & @Fundum
Donderdag 16 juli - The C.O.P.S.
Donderdag 23 juli - KifKif
Donderdag 30 juli - Soul 4 You

Donderdag 6 augustus - Frontline
Donderdag 13 augustus - Springloaded
Donderdag 20 augustus - Mama Jody & Claudia Sylva (j'ai pleuré)
Donderdag 27 augustus - Twinsband
 

Moge het vele zonovergoten donderdagen worden, ...

Ken niet al te veel van die groepen, maar ambiance wordt het zeker !  Nu nog hopen dat het weer mee zit...

Als ik mij niet vergis is The C.O.P.S. een coverband van nummers van The Police. De anderen zeggen mij weinig, maar ik zal zeker aanwezig zijn (samen met mijn fototoestel).

Ik denk dat door Claudia Sylva mijn vader nog wel eens verleid zou kunnen worden om zijn eerste Parkpop mee te maken.

@Bart_S: inderdaad: C.O.P.S. coveren The Police, het zal wellicht de enige avond zijn dat ik écht voor de muziek ga, en de amiance erbij neem... de andere avonden ga ik sowieso voor de ambiance, en als het muzikaal dan ook snor zit, is't ok...
En als het tegenvalt laten we't niet aan ons hartje komen ;-)))

@Marc VC:  Wie Claudia Sylva zegt, denkt automatisch aan "J'ai pleuré", maar deze zangeres heeft meer gedaan dan dat en ik hoop die avond ook nummers te horen als "Je te donne mon coeur", "Quand tu m'ouvere les bras" en "Femme de 40 ans".

Ik zal die avond zeker aanwezig zijn.

onze pa ook :-)

niet vergeten dat ik ook op Opsinjoor heb gezeten he, dus ik ken ze wel ;-)

Marc,

Ik wist niet dat gij op de groepen lette. Gewoonlijk zie ik u dicht bij de toog hangen. Maar ja, ge hebt daan ook iets te vieren.

 

Frontline op Parkpop Mechelen was echt grandioos! De paar 1000 mensen kwamen zonder moeite van hun stoel af! Ik heb de ziel uit mijn lijf gedanst! De groep bracht de juiste liedjes op een sublieme manier! Proficiat! Hopelijk zien we die nog  terug!