CARTOON

met categorie:  

 

LOL !!! GEWAaaaaaLDIG :-)

... En alles is rustig... :-)

@Christophe: nog van dat kaliber!!

En dan Belleman beginnen klagen over ZIJN nachtrust!!!

schitterend!!!    ;-))

of ... 'er niet mee RAMMELen' hé Christophe!

Bangelijk Christophe !!!

Om het met Stadler en Waldorf te zeggen : "More, more, more" !!!

Goed gevonden en zeer actueel. :-)

Neen, dit vind ik echt niet kunnen. Zo platvloers. Dit hoort niet thuis op MechelenBlogt. Hoog tijd dat het niveau hier wat omhoog gekrikt wordt. ik vraag me trouwens ook af wat de vrouwen hier van vinden. Kortom, MechelenBlogt onwaardig. Ik ga hier een tijdje wegblijven.

 Merci voor de complimenten.

Wat? Ik ben niet mee... Wat is "de torenrammel"? En vooral: waarom is dit platvloers en blijkbaar seksistisch? He?

 Ok, heb al gevonden wat die torenrammel is. Maar ik snap het nog niet...

vier uur!  vier uur? me dunkt dat het vijf voor twaalf is

 HAHAHA! Schitterende cartoon!!

Prachtig, mooi gedaan!! LOL

Geweldig! Meer van dat!

@ KMT, wat hebben de vrouwen hiermee te maken? Als het sexistisch is, zal ik er wel een opmerking over maken, maar met deze cartoon zie ik echt niet wat het verschil is hoe hier een man of een vrouw op reageert.

Ik ken ondertussen Christophe zijn cartoons hier op de blog al jaren en ze zijn actueel... en geven ook tussen alle serieuze topics een ontspannend effect ....

Geweldig !!!!

Christophe: echt tof dat dé cartoon terug is !!! Nog van dattem !

schitterende cartoon van wereldklasse. Ik vraag Sven Gazet om dat te publiceren…. Mag wel na het artikel van de opposanten ( die misschien dan ook geen ongelijk hebben). Maar laat de humor zegevieren…

Christophe,

Een cartoon om "U" tegen te zeggen. Trouwens al uw andere cartoons waren ook geweldig.

Knap gedaan Christophe.  Ik kijk al uit naar uw volgende cartoon !

 Merci voor de complimenten he mannen

bis

WHOEAAA°))))