Weekendonderhoud

met categorie:  

Beste lezers,

Dit weekend voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de site.  Het concrete gevolg is dat de site vanaf nu tijdelijk wat trager kan zijn.

Zondag zullen reacties tijdelijk uitgeschakeld worden, en blijft de site enkele uurtjes onbeschikbaar.

Vanaf maandag zou alles terug op rolletjes moeten lopen, en zelfs iets sneller dan nu.

Met onze excuses voor het ongemak.

Voor de geïnteresseerden: de site verhuist van server en krijgt een nieuw IP adres.  Tijdens de migratie van de databank worden nieuwe artikels en reacties tijdelijk geweerd.

Bedankt voor de nodige onderhoudswerken!  Als we na de even noodzakelijke 'evaluatie' van onlangs, Mechelenblogt terug beter gesmeerd kunnen laten lopen, dan zijn we weer hélemaal klaar voor méér en (nog) beter Mechels blogplezier...

@ Florisla,

                     mij lijkt het duidelijk dat  u de invloed van Jans en zijn gevolg moet gaan beperken.

Mensen die censuur willen invoeren, berichten willen verwijderen  en  andere mensen willen beletten om te spreken zijn hier niet thuis.Punt andere lijn.  

zucht....

Het was dus een illusie dat jouw stijl zich gewijzigd had, m'n beste GL.  Wat heb je me nu wéér te verwijten.  Ik heb een veertien dagen niks meer gepost en aan de zijlijn gestaan,  - Misschien moet ik dat handhaven.  Neem Mechelenblogt dan maar over.  Ik heb zin om de pijp aan maarten te geven.  Ik ben hier volgens jou toch niet huis.  Neem het boeltje over, en maak er uw 'Louis-gazet' van. 

censuur? Wil U van al uw harde verwijten telkens een voorbeeld geven aub.  Op welke wier zit je nu weer, nadat je dagen je van je beste kant hebt laten zien (én waarvoor ik je waardeerde!).  Maar blijkbaar kan je het toch niet volhouden, en toon je door deze hatelijke opmerking je weer zoals je blijkbaar écht bent!

Ik heb de laatste weken gepoogd om dingen die misliepen (reacties kwamen heus niet alleen van mij hoor - lees aub goed! ) proberen op tafel te leggen, om met vereende krachten en goeie wil van iedereen, samen te werken om er wat beters van te maken - alleen om Mechelenblogt weer wat objectiever, positiever ingesteld en kwalitatiever te maken.  Ik heb mijn nek uitgestoken.  En dat wordt door jou weer niet gewaardeerd.  Je bent een onverbeterlijke ruziezoeker beste man.

Echt - ik geraak er ontmoedigd van.  Ik begrijp je écht, écht niet.  Ik had gedacht dat we de goeie weg opgingen.  Maar blijkbaar is positief opbouwend werken niet aan jou besteed.  Ik zet er géén brutaal 'punt andere lijn' achter - maar schud met meewaren het hoofd. 

Floris, 'beperk' mijn invloed maar, en die van mijn 'gevolg'!  zodat mijnheer Goovaerts verder kan doen waarin hij zin heeft: de boel hier verder verzieken en stoken naar lieve lust.

@Floris: En is dat onderhoud dan ook wat renovatiewerk zoals gewijzigde lay-out of enkel verplaatsing van server?

Awel, Succes met de migratie en het onderhoud. En bedankt voor allen die achter de schermen deze blog draaiende houden.

@G.L.: Denk je nu echt met dat schofterige gedrag stemmen te winnen ?

Keep up the good work, guys !!!

 

Ten eerste:
Aan de onderhoudsploeg: doe dat goed en bedankt voor het werk!

Ten tweede:
Och ja, het besef dat het oude vliegertje niet meer opgaat begint stilaan te groeien zeker? 
En dan nog, wat heet censuur? Het verwijderen van scheldpartijen en niets ter zaken doende onzin, die deze site meer & meer lezers, schrijvers en geloofwaardigheid kost elke dag, is dat censuur? Wel, als dat zo is dan ben ik al zeker fan van censuur (lacht). Censuur is het systematisch verwijderen van een bepaalde mening, en dat zie ik hier nog niet zo snel gebeuren eerlijk gezegd.

En als persoonlijke noot wil ik er nog het volgende aan toevoegen:
Als er morgen iemand tegen mij zou zeggen: "Hey, weet je wat, die GL was geen volwassen man uit Hombeek, het was in werkelijkheid een ventje van 12 jaar dat tussen huiswerk en bedtijd wat op internet zat te tokkelen!"... Wel eerlijk gezegd, het zou me niet verbazen, de werkelijkheid: dat is pas verbazingwekkend.
 

@ G.L.: als je zo'n dingen insinueert moet je die wel hard maken. Anders is het niet anders dan geblaat.

 

Ondanks het feit dat ik daarstraks een lange telefoon had met GL, omdat ik wel eens wilde weten waarom hij me meende zo hard te moeten aanpakken, kan of wil hij zich op Mechelenblogt (ondanks belofte) nog steeds niet verontschuldigen voor deze onterechte opmerking.  Ik kan natuurlijk niemand dwingen hiertoe.  Maar het blijft jammer.  Een gemiste kans zou ik zeggen.  Voor mij is de zaak hiermee afgesloten, maar ik weet voortaan wat ik van hem denken moet.

Ik had gehoopt deze reactie niet te moeten intikken - maar de waarheid heeft haar rechten.  Iemand zomaar lukraak beschuldigen zonder bewijzen, doe je niet. 

En nu hoop ik eindelijk, na twee weken afwezigheid op de blog, me weer eens te kunnen bezig houden met andere dingen dan dit enerverende  en energievretende gedoe...

 

..Mijn dank aan de mensen op de achtergrond die -ondanks alles-, zorgen dat Mechelenblogt kan bestaan.
Mij bemerkingen  i.v.m. "waar wil MechelenBlogt naartoe"..zijn met wat vertraging aangekomen (je kent dat: file op E19, trein gemist etc...;-)

@Filip, het gaat enkel over onderhoud, dus functioneel zullen er (nog) geen wijzigingen zijn.

Als je dit kan lezen, zit je al op de 'verhuisde' site...  Laat het hier maar weten als er nog iets mankeert, of stuur een mailtje naar mechelenblogt at gmail punt com.

Hier is alles dik in orde Floris.

Bedankt voor de goeie zorgen.

 

Testing

We vliegen er weer in! Dank u Floris en Peter! Grote opkuis schijnt gelukt!

Is in orde Floris ! :-)

puik werk Floris!  't loopt weer gesmeerd!

@Floris: Merci ( met een dikke oef! )

Bedankt, Floris !!!!

Goed gedaan...  laat die MB-trein nu maar terug rijden, rollen... liefst zonder te veel incidentjes ;-)

Aandacht, aandacht. De MB-trein is aangekondigd met een vermoedelijke vertraging van 5 topics. :-)

een zeer trage response tijd (ik denk op dns niveau) zodat ik bijna iedere keer twee keer op de site moet klikken ( bladwijzer www.mechelenblogt.be )

Ondertussen is het aantal topcis op de eerste pagina vergroot ... zou het een iets met het ander te maken hebben ?

mmm denk het niet, er komt de eerste keer te laat antwoord zodat ik de melding krijg dat de website onbereikbaar is (gebeurt niet altijd) bij teveel gegevens zou er tenminste iets binnenkomen maar langzaam. De 2e keer klikken (refresh) komt die pagina normaal.

'k zal het bezien en als het blijft duren mail ik wel