GRIEK ZOEKT HUISGERIEF IN MECHELEN.

met categorie:  

Contour Mechelen vzw werkt volop aan de voorbereidingen van Contour 2009, 4de Biënnale voor Bewegend Beeld. (...) Vergeten of goed verborgen plekken die op wandelafstand van elkaar liggen vormen een boeiend parcours.

Eén van de deelnemende kunstenaars is Yorgos Sapountzis. Deze Griekse kunstenaar verblijft ook deze week in Mechelen en wil enkele plaatselijke woninginterieurs kunnen filmen. Hij is specifiek op zoek naar huiselijke kleinoden, attributen, decoraties die hij wil registreren met de camera en eventueel later gebruiken voor zijn uiteindelijke film.

Ben je bereid om morgen of dit weekeinde de deuren even op te zetten voor de Griekse kunstenaar en uw huisgerief te laten filmen? Laat dan je adres en contactgegevens achter op info@contourmechelen.be en we nemen spoedig contact op. Bedankt voor je medewerking.

Contour 2009 gaat over de manier waarop we de geschiedenis vertellen. De kunstenaars prikkelen de historische gevoeligheid die nodig is om te begrijpen wie we zijn en waar we naartoe gaan. Ze onderzoeken de vaak on(be)grijpbare verwevingen tussen vroeger en vandaag. Meer info vindt u vanaf midden april op www.contour2009.be.