TalentFoto Gimycko

Hilversum - 21 maart 2009 :

De 43-jarige John Eeckeleers uit Mechelen (België) is als winnaar van het NCRV-muziekprogramma Una Voce Particolare uit de bus gekomen.  Hij draagt nu de titel van dé Voce Particolare 2009.  “De kandidaten zijn ‘amateurs’.  Waartoe deze ‘amateurs’ in staat zijn is weer eens bewezen”, aldus presentator Ernst Daniël Smid.  “Ik dank al mijn kandidaten voor het vertrouwen, de inzet en het geduld.  Jammer dat dit seizoen weer voorbij is !”  In de spannende finale nam Eeckeleers het op tegen vijf andere finalisten, begeleid door L’Orchestra Particolare o.l.v. dirigent Jan Stulen.  John bracht de aria E lucevan le stelle uit de opera Tosca ten gehore en versloeg daarmee de andere kandidaten.  Hij wint een heerlijk muzikaal weekend naar Londen.

John Eeckeleers uit Mechelen is werkzaam in de vestiging van Brico te Lier.

Ook te vinden in de Gazet van onze Sven. Klik hier.

En hier een filmpje van de finale uit 2005 om U een idee te geven.

En U ? Zingt U ook ?

Ik ken het programma niet, maar het doet me een beetje denken aan Paul Potts, de lokale Joe the Plumber of Bob de Bouwer, die onlangs de jury van hun stoel blies op de BBC in het programma Britain's Got Talent.

Check hier het filmpje en bekijk de blikken van de jury. Gewoon hilarisch !

John Eeckeleers (John Reels) komt zaterdag a.s. naar de Stedelijke Feestzaal aan de Fr. de Merodestraat (Koeistrét) tussen 14 en 17u, akte de présence geven tijdens "Mechelen zingt oep ze Mechels". Misschien kan er ook wel een liedje af!!!

Ik heb de uitzendingen van "una voce" gevolgd en onze stadsgenoot heeft overtuigend gewonnen.....en de andere kandidaten waren niet van de minste hoor. ge moet het maar doen als "amateur". proficiat John.

Ik heb ook alle afleveringen gevolgd .. en hij was absoluut de beste. Weet iemand of hij een eigen website heeft? Groeten

John heeft zeker een eigen website : www.johnreels.be

En hier nog meer talent : Susan Boyle !

Een braaf huismoedertje, op het saaie af, maar wat een talent ! Check it out !