CARTOON

met categorie:  

 

 

 

 

@ex-Sint, ik dacht dat er al was, rekening houdend met de diverse wegwijzers er naartoe!Ge verwart met de bunker die het museum van de mensenrechten, genocide enz. moet worden.

 ex-Sint ???? Ik dacht eens die titel toegekend hij voor altijd aan uw kont bleef plakken.

Ne hele goeie, Christophe !

 Ik ken die percies. (Peter??)

@ nen ....

                 Amaai gij durft.

Heu ... voor alle duidelijkheid, ik gids niet in het Museum waarvan sprake, maar ik vind deze cartoon wel klasse van Christophe. Deze cartoon is van de kwaliteit van ZAK en ik ben erg blij dat Mechelen Blogt Christophe's primeurs krijgt.

:-)

@ Peter, Hehehe, IK had de primeur :-)

In elk geval een gids met een uitstraling die perfect past bij het monsterachtige mausoleum dat de verlichte geesten op 't stadhuis willen neerpoten.  Het afschuwelijke gebouw op de Botermarkt  is pas weg en men wil al een nieuwe draak bouwen...

Je zult maar op de Keldermansvest wonen....

 LOL! Klasse man, pure klasse.

Heel de bureau heeft zich hier al een bult gelachen met uw cartoons! Dit is echt wel goede humor zeg! Teken jij soms ook voor een boekske, zijn er nog dingen die op internet staan of teken je enkel en alleen voor deze blog?

Neen, Jan, voor geen enkel boekske, gazetteke of niks, ik zet mijn cartoons enkel en alleen hier op mechelen.blogt.

Merci voor de complimenten.

Ook een goeie zeg, Christophe !
Spot on !

 Maar je moet daarmee naar de kranten gaan man, uw werk is toch meer dan goed genoeg zeker? Als ik zie wat krabbelaars er tegenwoordig gepubliceerd worden dan is dit wel van een hoger niveau, en nog geen klein beetje. Iedereen zegt dat. Waar wacht je nog op eigenlijk??
Zo'n talent verspillen is zonde. In die van hazendonk zijn plaats had ik u hier al lang weggeplukt

@jan:
Als ik ooit eens vijf minuten tijd heb!

Zeg Jan, nu we hier zo een goede cartoonist hebben gaat ge hem toch niet wegjagen he :-) Doe zo voort, Christophe.

 Ja, er zijn ooit wel eens gesprekken geweest met gent.blogt maar we geraakten het niet eens over de transfertsom, tien kilo houtstukken vonden we écht wat weinig he Peter?