CARTOON

 

 

CNM (CartoonNetworkMechelen) ?

:- |

't is weer op de 'wijven' dat ze kappen.
Wat zou Herman Brusselmans daarop te zeggen hebben?

De jongeman van het hete vrage teeveeprogramma zou later opgepakt geweest zijn, zou het omwille van de Leuvense Kotmadam zijn of de bollen van het atomium? zou die flikkenouto daar misschien iets mee te maken hebben? of het feit dat Mechelen er niet aan bod kwam.

Grappige cartoon.

Geweldig ! Wel spijtig van die extra muisklik ofte de extra vinger aan de foef.

 

hoy Christophe,mij stoort zo'n cartoon niet in het minste,'k ben zelfs een beetje jaloers want ik kan wel schilderen en tekenen maar dat kan ik niet.Als er pastoors zijn die er niet tegen kunnen moeten ze gewoon niet kijken zo simpel is dat toch. Groetjes.Lizzy.

Waddist Christophe, geraakt ge niet binnen bij Humo???

Allez joeng, toch niet den Humo zeker, dan geraak ik nogal een stukske liever binnen in Het Rijk der Vrouw!! (lacht) 

 LOL LOL LOL!!! zaaalig!!