Onderwijsbeurs scoort 10 op 10

met categorie:  

Met haar eerste Onderwijsbeurs scoorde Mechelen daarstraks een voltreffer.

Er was duidelijk behoefte aan een dergelijk initiatief. Al van bij de aanvang was het over de koppen lopen in Perron M. Nagenoeg alle middelbare scholen uit de regio waren met een stand vertegenwoordigd.

onderwijsbeurs


Het begeleidende boek, overzichtelijk en boordevol lokale onderwijsinformatie, vind je HIER.

De onderwijsbeurs regio Mechelen was een initiatief van Scholengroep 5 van het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap, van scholengemeenschap regio Mechelen van het Katholiek Secundair Onderwijs, van het lokaal overlegplatform secundair onderwijs regio Mechelen en van de dienst onderwijsondersteuning van de Stad Mechelen.

mooi initiatief!

En het begeleidende boek is eindelijk aangekomen in digitale versie: HIER.