Kathleen Vandenhoudt - punt

De gure winterdagen blijven dan wel voortduren, soms schittert er eens een zeldzaam licht...
Kathleen Vandenhoudt heeft de kou van Moskou gekend, ze heeft de warmte van Barcelona ervaren. Ze heeft haar ziel gelegd in "Piazza", ze heeft de AB verkocht met haar passie; woensdag, 18 februari 2009 (20u) is het tijd om Den Akker (Vismarkt) in te palmen met haar rauwe eerlijkheid. Of om het met de woorden van Raf Walschaerts (Kommil Foo) te zeggen:

"Er bestaan vrouwen met een stem uit de duizend.
Ze zijn zeldzaam.
Er bestaan vrouwen met een stem uit de duizend die op de koop toe hun ziel binnenstebuiten willen en kunnen keren in een song.
Ze zijn uiterst zeldzaam.
Als die vrouwen dan nog zelf schrijven, componeren en een uitstraling hebben waar je stil van wordt, zijn ze bijna niet meer te vinden. Ik garandeer u, zij is zo een zeldzame parel met een verzameling heerlijke songs, kwetsbaar, pakkend en vooral... straight from the heart!!"

Kathleen Vandenhoudt is één van Vlaanderens - totaal ten onrechte natuurlijk - meest onderschatte talenten ! Ben dan ook blij dat ze zal komen zingen in ons eigen Mechelen. 

Minder blij dat het samenvalt met een andere activiteit: ik zal er dus helaas niet bij kunnen zijn, maar...

aan allen: 'MetalArend' overdrijft niet: het is een aanrader! Wie zich vrij kan maken, woensdag, wéét waarnaartoe: doén !

Straffe madam, erg knappe stem. Ik ben er zeker bij!!

Bedankt voor de info!  straffe madammen zijn welkom in Mechelen!   ;-)

  Zijn er soms foto's beschikbaar van dit optreden?

Anders mag je ze altijd doorsturen naar m-j-dewitte@hotmail.com

Dan plaats ik deze met vermelding van de fotograaf op de fanpagina Kathleen VandenhoudT

Thanks,

MJ