GEZOCHT: Stadsvisioenen zoekt dromers!

met categorie:  Het Mechelse stadsfestival Stadsvisioenen is op zoek naar dromers. Geen gewone dromers. Nee. Dromers met een visie. Jonge dromers ook. Tussen 6 en 21. 

Droom je ervan om later in een kasteel te wonen? Ben je een fervent verzamelaar die droomt ooit zijn collectie helemaal volledig te hebben? Wil je de wereld rondreizen of later veel kinderen krijgen? Is wereldvrede jouw hoogste streefdoel? Lijkt piloot of uitvinder jouw droomjob? Zit je met die ene ultieme droom? Wil je ooit zwemmen met dolfijnen, optreden op Werchter of topmodel worden?

Je kan het zo gek niet bedenken, maar wij zijn op zoek naar jouw droom! We zoeken 12 jongeren die hun relaas uit de doeken willen doen en niet bang zijn om een mooi portret te laten maken door een professioneel fotograaf. De verhalen wordt gebundeld en in een leuk magazine gegoten. Ben of ken jij de dromer die we zoeken? Contacteer ons dan direct! Mail ons je droom en je contactgegevens en misschien sta jij binnenkort wel in ons magazine!

 

Contact:
MMMechelen vzw
Tuur De Schepper – stagiair communicatie
info@mmmechelen.be - T +32 (0)15 50 20 03

Stadsvisioenen
Van 21 maart tot 21 juni 2009
Gespreid over heel de stad Mechelen
Info & tickets: www.stadsvisioenen.be en +32 (0)70 22 28 00

 

jammer genoeg: nét iets ouder...   ;-)

't scheelt anders niet veel he :-))