(H)eerlijke cadeautjes op geschenkenbeurs Wereldwinkel Leest.

Na al een tweedaagse vorig weekend kan je zaterdag 20 december van 10 tot 17 uur terecht in de Wereldwinkel van Leest voor de laatste dag van hun geschenkenbeurs. Ben je nog op zoek naar kerstcadeautjes? Je vindt er mooi artisanaat, lekkere voedingswaren, leuke geschenkenmandjes met eerlijke producten van over heel de wereld. Om 14 uur zijn ook  Dominique Monami en Jean Blaute, meter en peter van de Leestse Wereldwinkel, present om mee de cadeautjes in te pakken. Allen daarheen.

Wereldwinkel Leest - Pastoor De Heuckstraat 2 in Leest (pastorij).
www.wereldwinkelleest.be

Is dat een KERSTMIS reklaam ?

Yeah, Louis, it is !

@ Louis,

lijkt mij van wel.

De leuke dame op die foto poseert duidelijk als een kruis. Christelijker dan dat kan bijna niet.