Pimp my Ride

met categorie:  

MTV.  Het was iets uit de Jaren Stillekens waar muziekclipjes werden getoond (Met oa Ray Cokes en Marcel Van Tilt als VJ's). En toen deze zender werd voorbijgestoken door oa TMF, probeerden ze hun imago op te krikken met oa Jackass, Cribbs en Pimp my ride.

Pimp my ride was een soort van Complete Makeover van een auto van één of andere celebrity door een stel coole garagisten, die een oude Lada omtoverden tot een Blitse Knightrider. Pimpen werd het genoemd en voor de autofreaks was MTV opeens terug hot.

Ondertussen werd MTV voorbijgestoken door de upload van muziekvideo’s op YouTube en werd het autoprogramma afgevoerd. Doch voor de echte autoliefhebber is er niet alleen tegenwoordig het Britse Top Gear, maar ook het Mechelse Tuning Salon.

Ja, je kunt tegenwoordig je computer ombouwen, pimpen of tunen (voorzien van kerstlichtjes, venstertjes en accessoires), maar hier gaat het over het complete ombouwen en/of uitbouwen van auto’s. En dat gaat zo ver, dat die bolides niet meer de Mechelse of Belgische wegen op mogen of zelfs amper nog vooruit komen. Wat wil je met een opgefokte motor die tot voor je voorruit steekt of een televisiescherm, dat ingebouwd is in de vloer, net voor je pedalen.

Doch ieder zijn hobby, natuurlijk, alhoewel dit een pak meer zal kosten dan bv een miniatuur-spoorweg.

Misschien toch de moeite waard om eens af te zakken, al was het alleen nog maar voor de babes . En die vind je wel in Mechelen, vooral vandaag in de Nekkerhal.

Ter info : In de 3D-animatie van Cars van Pixar zitten geen babes. Just2letUknow

En dat vertel je nou pas? Nou ja ik heb gisteren op de ZOOM Experience in Utrecht ook aardig wat leuk 'babes' gezien.

Helaas krijg ik een foutmelding dus hier geen plaatje. Ga maar even in mijn flickr account kijken.

Wel, Eelco, ik hoop dat een aantal Bloggers / Flickrs hier, op den blog, massaal fotootjes gaan neerpoten van hun omgebouwde bolides.

Misschien zien we hier straks wel een gele Geit (= Citroën 2pk-tje) met een rood biezeke (Mechels voor randje) en een compleet ingebouwde discobar, met flashy lichten, voor hun  boenkeboenkemuziek !

En dan maar scheuren over den E19 tegen 80 km per uur !

:-D

 De jaarlijkse hoogmis voor de Johnny's in de Nekkerhal... 't is niet echt mijn stijl, wij houden het bij onze in originele staat gerestaureerde oldtimer.

<a href="http://www.flickr.com/photos/7385503@N05/2875895995/" title="Truimph Spitfire by Sint Netels, on Flickr"><img src="http://farm4.static.flickr.com/3136/2875895995_68526d026c_m.jpg" width="240" height="135" alt="Truimph Spitfire" /></a>

@ Sint : Bestaan die nog ?  De Johnny's en Marina's ?

:-D

Zeg, Sint, je moet volgende keer eens de link in de Code-rubriek van je reply neerploffen.  Da's een stuk handiger.  Enfin, hier dus het autootje van ons aller Sint...

Truimph Spitfire