Muizen wintert ook!

Zondagnamiddag dacht ik bij mezelf: "wat Svenneke Nys kan, kan ik ook". Dus ik nam mijn stalen ros uit de garage en trok erop uit (met camera in de rugzak natuurlijk). Na een vijftal minuutjes fietsen veranderde een rustig buitje in een heuse winterse sneeuwstorm (volgens Belgische normen was dat een storm volgens mij).

Ik gaf niet op en fietste verder, ik reed een stukje van de Dijledijk op (niet te ver, ik wilde niet in het water belanden, de combinatie van sneeuw en bijna profielloze banden zijn gevaarlijk naar't schijnt)
Daarna heb ik nog een omweg gemaakt richting Vaart, via de Lotelingstraat, waar tot mijn verbazing de mannen van KFC Muizen gewoon verder moesten spelen (en overigens met 2-4 verloren van Erps-Kwerps).


Op de weg naar huis heb nog een schuiver met de fiets gemaakt, waardoor mijn ketting het begeven heeft, maar hopelijk was het het waard!
(geen nood, de laatste foto's zijn ter hoogte van de Leemputstraat genomen en eens ik die straat uit ben, ben ik praktisch thuis...)

Kortom: ik ben een wintermens, laten we hopen op meer van dit weer !

Mooie fotos'! Vooral de voorlaatste vind ik heel erg mooi!

Prachtige winterfoto's Bosvos!  Met sneeuw laat ik liever mijn fiets aan de kant...   ;-)

leuk verslag en mooie foto's! Ik ken een medeblogger hier die reeds vanop zijn fiets de grond is opgesukkeld.

Meer van dat, Bosvos !

:-)

@ gimycko: ik wacht op meer sneeuw :D


en ik fiets liever in de sneeuw dan op het droge, 't is een uitdaging om al m'n skills uit de kast te halen ;)

volgende week heb ik hopelijk een weekje verlof en dan hoop ik meer van Muizen te herontdekken...

@ Bosvos :

Hoe meer, hoe liever.  Zet Muizen maar op het Internet.

Bosvos als een soort moderne Alfred Ost, maar dan niet met tekeningetjes, maar met foto's.  En niet van Mechelen, maar van Muizen.

Voor je het weet, mijn beste Bosvos, ben jij een BM (Nee, niet Bekende Mechelaar, maar Bekende Muizenaar).

:-)

Keep up the good work !

Bekende Muizenaar? Ik ben momenteel gekend in Muizen door een groep mensen die minder dan 25 mensen bedraagt, dus de bekendheid kan enkel maar stijgen :D

@ Bosvos :

Leg het Muizen van Vandaag maar vast in foto's, want morgen kan het te laat zijn : de Stad heeft altijd honger voor meer grond.  Voor je het weet is alles volgebouwd met appartementsblokken en zijn de vossen, in de bossen van Muizen, verdwenen.

:-D