Mechelen onder sneeuwtapijt

met categorie:  

(foto: Koinsky)

Amper enkele dagen geleden plaatste Peter een 'foto-van-de-dag' op Mechelenblogt, en hier kom ik al met een nieuwe..  Nee, het is géén komkommertijd - maar deze buitengewoon prachtige en poëtische foto van Koinsky kon ik niet nalaten op het ereschavotje te brengen...

Frank Thys (want dat is de man die achter de naam 'Koinsky' verscholen zit), schoot dit knappe, verzorgde plaatje vanop het parkeergebouw boven de vroegere Match.  Ook vroeger reeds maakte hij van hierop een serie mooie foto's.

Vanop deze geliefde locatie legde hij Mechelen onder het sneeuwtapijt van vorig weekend vast.  De stad krijgt hier een sprookjesachtige aanblik.

Voor mij is het alvast één van de fraaiste foto's die ik van onze stad zag de laatste tijd.

Mechelen heeft ondertussen zijn wintervacht afgegooid - maar met dit plaatje vereeuwigde Frank de momentopname.  En wij?  wij genieten na...

een van de mooiste plaatjes die ik in lange tijd heb gezien ...


Ik hoop dat er nog plaats is voor nog een fotograaf ginder, want als ik eens ginder geraak zal ik er zeker eens wat fotootjes gaan maken :-D

Wacht tot het winter wordt! Alle fotografen op de mechelse daken. Zo is de mythe van Zwarte Piet op het dak ontstaan. :-D

Een prachtige foto!

Daar zouden ze in Mechelen een postkaart moeten van laten maken, zo mooi!

Zou ik mits bronvermelding de foto moegen plaatsen op een blog?

mogen

@Shosan

Met een link naar http://www.flickr.com/photos/koinsky/3056362979/ geen probleem hoor.

hartelijke dank