Mechelen danst

Het Mechels Conservatoriumballet viert feest bij zijn 20-jarig jubileum. Gedurende al die jaren heeft het Conservatoriumballet gezorgd voor dansplezier op niveau (in het begin voor een 20-tal, intussen voor een 400-tal leerlingen) en hoogstaande dansvoorstellingen in onze stad.


(foto: Jan Smets)

Het jubeljaar zal geopend worden op 24 januari 2009 met een optreden door de lerares Flamenco en Klassiek Ballet uit eigen huis: Clarissa Wedding-Jennes, en door leerlingen van de nog jonge cursus Flamenco. De muziek wordt verzorgd door twee topmusici uit de flamencowereld: Antonio Paz (zang) en Michel Gillain (gitaar), en aan de cello een goede bekende uit onze regio: Luc Tooten.

Een buitengewone kans om heel wat Mechels talent op het podium te zien verschijnen. Warm aanbevolen! Meer info op de website van het Conservatorium(PDF download).

Gelukkige verjaardag aan het Conservatoriumballet!!