Debatavond rond wonen in Mechelen

Op 26 november (een week voor het jaarboek van Oases) vraagt Map+ (Mechels Armoede Platform Plus Omstreken) op zijn eigen manier aandacht voor de armoedeproblematiek. De activiteiten vinden plaats van 19u tot 22u in de Lage Drempel in Mechelen (Onze-Lieve-Vrouwestraat 43). We kiezen opnieuw voor een debat met vertegenwoordigers van lokale besturen.

Wij verzamelden getuigenissen van mensen in armoede met betrekking tot die scharniermomenten die vaak ook een impact hebben op huisvesting in al zijn facetten, namelijk wonen, of slecht wonen of dakloos zijn en nergens naartoe kunnen.
 
Het debat gaat over de rol van lokale besturen, welzijnsorganisaties, huisvestingsmaatschappijen ten aanzien van inwoners in armoede of inwoners die dreigen in armoede te geraken. “Mensen in armoede lezen voor, beleidsmensen reageren”.
 
Daarom organiseren we op 26 november van 19u tot 21u een politiek debat samen met Guy Tegenbos.
 
Iedereen is dus welkom, er bestaat de kans om zelf vragen te stellen.
 
Meer info kan je krijgen bij Peter van De Lage Drempel (015/34.43.77) of bij Gulay van de Keeting (015/27.09.25).