Mechelse fotografe Stephanie Fraikin op tentoonstelling in St-Maartens-Latem

met categorie:  

Werk van Mechelse fotografe Stephanie Fraikin is na tentoongesteld te zijn geweest in Frankrijk en China, eindelijk te bezichtigen in eigen land. Twee werken van haar reisden enkele maanden geleden naar Frankrijk om samen met werken van ander Vlaamse fotografen ons land te vertegenwoordigen.  Deze zelfde 2 werken werden ook geselecteerd om deel uit te maken van het prestigieuze International Photography Festival in Pingyao te China.


U kan deze tentoonstelling van ruim veertig monumentale portretten bezoeken in de raadzaal, crypte en artiestenzolder van het gemeentehuis te St-Martens-Latem van 11 oktober tot 16 november 2008 (Open van 11 tot 17 uur op zaterdag en zondag, gratis toegang).


Stephanie Fraikin is een Mechelse fotografe oorspronkelijk afkomstig uit Luik en afgestudeerd aan het Brusselse Ecole de Recherche Graphique. Zij is actief als onafhankelijke fotografe sinds 2005 en specialiseerde zich voornamelijk in portret, mode en artistieke fotografie.

Ze is een erkend lid van de Belgische Vereniging van Beroepsfotografen.


Voor meer info www.stephaniefraikin.net

Da's leuk om nog 's iets van haar te horen. Stephanie maakte vroeger als studente gratis de affiches voor onze fuiven om ervaring op te doen en bekendheid te verwerven. Pareltjes waren het. Ze zong toen ook in een groepje samen met haar vriend, dus die cd'tjes heb ik ook allemaal in mijn kast staan.

Ondertussen is ze dus al een flinke meid geworden. En woont ze blijkbaar twee straten van mij vandaan. Stephanie, mocht je dit lezen, nog veel succes!

Ik ben 's gaan graven in mijn pc (en 't is een portable, dus diep kan het gat niet zijn). Ter illustratie een affiche die Stephanie in haar studententijd voor ons heeft ontworpen: