Honorons Honoré

met categorie:  

De drempel van de Garage  Onder den Toren is écht niet zo hoog...  Nog tot 23 november kan je er een boeiende, knap opgezette expo bekijken, met de welluidende naam 'Honorons Honoré' - of een creatieve, moderne 'hulde' aan de negentiende eeuwse kunstenaar Honoré Daumier, die bekend was voor zijn karikaturen en litho's.

Tijd maken voor actuele kunst?  Waarom niet.  Telkens van 11 uur tot 18 uur kan je gratis binnenlopen.  Doen dus!

(foto's: Jan Smets)

 

Op uitnodiging van de Brusselse schilder Damien De Lepeleire gingen 110 hedendaagse kunstenaars aan de slag om hulde te brengen aan de kunstenaar Daumier, naar aanleiding van zijn tweehonderste geboortejaar.

De expo is zowaar een 'eresaluut' aan Honoré Daumier geworden - maar ook een project over vriendschap, generositeit en collegialiteit in de hedendaagse kunstwereld...

www.ccmechelen.be

info: cultuurcentrum@mechelen.be