16/10/08 infoavond: Hoe gezond zijn vaccins?

Het moment is aangebroken dat je je kan laten inenten tegen de griep maar hoeft dit wel en waarom is dit goed?

Wel deze en andere vragen kan je nu donderdag 16 oktober stellen.
Meer info hieronder.

KAV, KWB, Ziekenzorg en CM nodigen u hartelijk uit voor een infoavond rond vaccinaties.

Zich laten inenten… hoe belangrijk is dit voor de gezondheid van onze kinderen? En voor volwassenen? Zijn er ook risico’s? Kom luisteren en stel uw vragen.

In ons land worden kinderen uitgebreid gevaccineerd tegen infectieziekten. Ook voor volwassenen zijn er een aantal vaccins ter beschikking. Er komen ook regelmatig nieuwe vaccins op de markt – en die zijn soms erg duur. Vaccineren is een complex onderwerp. Daarom stelt u zich misschien wel eens vragen…

Komen die ziekten waartegen gevaccineerd wordt, eigenlijk nog wel voor? Is het zinvol om kinderen steeds meer vaccinaties toe te dienen? Zijn er ook nadelen aan verbonden? Bij welke dienst laat men zijn kinderen best vaccineren en tegen wat? Welke meisjes krijgen nu eigenlijk terugbetaling voor het vaccin tegen baarmoederhalskanker? Moet men als volwassene best bepaalde inentingen herhalen? Wie laat zich best inenten tegen de griep? En kan dat griepvaccin niet wat goedkoper? Hoe kom ik te weten welke reisvaccinaties ik nodig heb voor welk land?

In Mechelen vindt deze infoavond plaats op donderdag 16-10-2008 om 20 uur in de Lindepoort - zaal Forum – Onder de Toren.
De toegang is gratis en u hoeft zich niet vooraf in te schrijven. U krijgt de nodige toelichting en de gelegenheid om vragen te stellen. Ook is een drankje en de nodige documentatie voorzien.


Het Bestuur van Sint Jozef Coloma

KAV, KWB, Ziekenzorg en CM

Interesse om je te laten informeren over vaccins en wat er bij komt kijken? Je bent van harte welkom op de info-avond.

Vanavond info-avond over vaccins. Kom gerust af en stel je vragen waar je mee zit.

Tot straks.