Gezocht: helpende handen!

met categorie:  Stadsvisioenen
, het culturele stadsfestival dat loopt van 21 maart tot 21 juni 2009, is ondertussen goed op dreef met de voorbereidingen en zoekt enthousiaste vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken tijdens het festival.

Bent u iemand die graag een cultureel stadsfestival van binnen en van buiten wil leren kennen? Tijdens de vele festiviteiten van Stadsvisioenen kan men uw hulp zeker gebruiken! Stadsvisioenen is op zoek naar mensen van diverse pluimage: afhankelijk van de eigen interesse kan u helpen bij de vele tentoonstellingen, podiumactiviteiten, straatspektakels, debatten en feesten.

Stadsvisioenen wil een dynamisch vrijwilligersteam samenstellen. Jong en oud wordt dan ook aangespoord om mee te doen. Ook werklozen kunnen onder het vrijwilligersstatuut van het stadsfestival werken.

Een getuigenis van één van de vrijwilligers tijdens het vorige evenement Stad in Vrouwenhanden: “ik had me opgegeven omdat het thema en zo’n groot festival me wel aantrok. Ik kwam terecht in een leuke en diverse groep en heb me enorm geamuseerd. Nadien ben ik de organisatie blijven helpen. Ik kijk al uit naar Stadsvisioenen!”.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie belt u naar Lucie Vangerven op 015 50 20 12 of mailt u naar lucie.vangerven@mmmechelen.be. U kan ook op 20 september een bezoek brengen aan de Stadsvisioenen-stand tijdens de UiTmarkt op het Sint-Romboutskerkhof in Mechelen.

Stadsvisioenen
Van 21 maart tot 21 juni 2009
Gespreid over heel de stad Mechelen
www.stadsvisioenen.be