Foto van de Nacht

met categorie:  

 Vandaag opening van het huis-vroeger-gekend-als-het-klakkenhuis

(Foto Peter Meuris)

Ik ben benieuwd !  Zal er morgen eens langslopen ! 

Op de foto van Peter lijkt het alvast veelbelovend.

doodjammer... maar niks aan te doen.  Iets authentieks is verdwenen en in de plaats komt iets zakelijks zielloos...

Ik had het graag anders 'ingevuld' gezien...  Op zo'n toplocatie dan nog...

@ Jans : Gelukkig hebben we de foto's nog !

:-)

Wanneer de eigenaar zichzelf respecteert dan zal hij zijn klakkenhuis stijlvol moeten inrichten. Indien niet dan zal ik het publiek daar ook op duiden. Als je een stuk erfgoed beheert dan heeft dat zijn eigen etiquette. Uitdagingen noemt men zoiets!

Ben er zonet voorbij gelopen.  Het ziet er wel netjes uit, maar het is wel erg "clean". 

Je mist duidelijk een pak warmte, dat wel uitstraalde van het Klakkenwinkelke.

Klopt, erg "clean" en de gevel is volledig opgefrist en dat is een pluspunt. De achterwand met moderne trekjes is misschien iets te fel en te "wit". Netjes allemaal, maar misschien te proper. Alhoewel, even er enkele maanden laten overgaan, tenslotte is niks eeuwig hé, ook oubollige nostalgische klakkenhuisjes.

Maar of een kandidaat koper nu zal beslissen op basis van dit geveltje, denk ik niet Luc. Ik moet ook toegeven dat ik al eens gaan drukken ben op het touch screen in de rechtervitrine. Gewoon uit nieuwsgierigheid en dat is toch wel wat de eigenaar beoogt.

@ Rudi :

Die "Piet Mondriaan-Kleurtjes" geven de de boel toch enige kleur (nou ja, kleur is een groot woord), want anders zag het hele interieur wit wit wit, want zelfs de leren zetel van de verkoper is wit wit wit. Het heeft wat weg van een betere badkamer.

Gelukkig hebben ze rond de ramen de kleuren rood gehouden en over de buitenbakstenen geen couche wit geverfd. Anders had Mechelen zijn eigen versie van The White House - LOL


(Piet Mondriaan)

Het neonlicht is echt wel te fluorescerend wit., een stukje hemel op de verkeerde plaats en in de verkeerde stijl.

Ieder zijn gedacht, de eigenaar doet ermee wat hij wil, en ik hoop voor hem dat die duurbetaalde garageruimte voor hem geen windeieren opbrengt. In ieder geval een toplocatie maar of de bezoekers, veelal toeristen, daar op zoek gaan naar hun nieuwe  buitenverblijf is nog even af te wachten.

Veel succes ermee ERA

 Ik wens de persoon in kwestie succes met zijn/haar zaak.

En voor wie het spijtig vind dat de klakkenwinkel weg is: had er zelf een begonnen he, de kans was er.

Ben er gisteren ook eens langs gewandeld en het valt wel mee, moet ik toegeven.  MIjn aanvankelijke vrees dat de vitrine vol schreeuwlelijke affiches en reclameslogans zou hangen is gelukkig niet bewaarheid.  Het is al bij al sober en de ruimte komt goed tot zijn recht. 

En dat touchscreen is héél verleidelijk.  Maar opgelet: als je onderaan met de cursor beweegt kan je de Outlook Express én de Internet Browser aanklikken en de Immo-pagina's sluiten en dat is denk ik niet de bedoeling :-)

Gratis surfen op Windows ?

Anoniem Bloggen aan het Klakkenhuizeke ?

:-)

Neen, want met het touchscreen-systeem dwars door de etalage kan je alleen de cursor bewegen.  Je kan dus geen letters intikken of zo, alleen iets aanklikken. 

Anders had ik "mechelenblogt" wel in de vitrine gezet en een mailtje gestuurd naar jullie allemaal.

Het is een feit dat door de witte invulling van de ruimte, de buitenarchitectuur zeer sterk geaccentueerd wordt. En dat is volgens mijn bescheiden mening een pluspunt!