Mechelenblogt inspireert

met categorie:  

(Bron GVA)

De Mechelse stationsbuurt is binnenkort drie horecazaken rijker. Andy Van Winckel (21) en Jered Bastinck (26) kiezen het weekend van Maanrock uit om als eerste hun danscafé Infinity te openen. “We geven vrijdag om middernacht een gratis vat. Iedereen is welkom”, zeggen ze.

Over enkele weken is er trouwens nog meer nieuws te zien op en rond het Koning Albertplein. Zo opent Ives Moors van De Prof in het vroegere Manhattan zijn tweede zaak L’Infini. Ook in de nieuwbouw tussen café Boesjkammeree en De Prof start weldra een nieuwe zaak.

(...)

Met Infinity mikken de uitbaters op een publiek tussen twintig en vijftig dat een dansje wil placeren. “Onder andere door te surfen op www.Mechelenblogt.be heb ik gemerkt dat daar in Mechelen nood aan is. Een echt danscafé voor die generatie is er eigenlijk niet in de stad. Cafés waar je kan zitten en de hele dag André Haazes draait, zijn er genoeg”, lacht de Nederlander. “Noem me gerust een import-Belg, want ik woon hier ondertussen toch al zes jaar.”

www.danscafe-infinity.be

 

Ik heb de link eens aangeklikt. Daar stoot je meteen op het logo van de nieuwe zaak.

Ik vroeg me meteen af: Is het een café voor hetero's?

Vozer ik vandaag nog wat mee ben is de doelgroep eerder homo's en Lesbienne, wat niet wegneemt dat heteros ook welkom zijn vermoed ik.

Euhm voor zover ik gelezen heb en op de site zie, is het niet een danscafé voor een  bepaalde doelgroep maar is het voor iedereen.

Los van het feit voor welke doelgroep betreffende horecazaak is...: het is fijn om weten dat Mechelenblogt als medium wordt gelezen, geraadpleegd, enz...   We ondervonden al meermaals dat dit blog door velen wordt gevolgd - Maar het nog eens lezen - dat streelt natuurlijk onze ijdelheid...   ;-)

@ Jans :

Dus ideeen blijven welkom ?

Of zend ik ze linea recta naar ons Bartje ?

:-)

Dit hier is misschien nog een idee voor Mechelen.

We hebben al nen binnenspeeltuin, dus moet dit idee ook wel binnendeurs ergens kunnen !

Iemand een suggestie voor een locatie ? Lamot ? Comet ? Speelgoedmuseum ?

Hier misschien een idee om het rolpatroon van de Mechelse Winkelier / Klant te doorbreken.

En dit hier is misschien een idee om Mechelen te voorzien van groene stroom, dankzij al die Mechelse Wolkenkrabbers.

:-)

@Gimycko: al die ideeën zijn al elders bedacht, maar waar blijft gij met uw zelfbedacht idee van die geweldige, enorme, stadverblijdende, en sinds eeuwen beloofde  fuif ?

@ Jokke : Hahaha...

Ik heb niks beloofd, alleen een suggestie of idee aangebracht.  En ineens werd ik, hier, gebombardeerd tot Master of Ceremony (MC).

:-D

Enne... dingen, die elders worden opgestart, kunnen misschien ook hier mogelijk zijn.  Dat ze die dingen bedenken in NY, Borgerhout of Sjakkamakka... dat maakt niets uit.  We kunnen er misschien een Mechelse Versie van maken, dwz groter en/of beter !

Enfin, als er maar volk op afkomt.

@Gim: eigentlijk feitelijk heeft Jokke wel gelijk: ik ben nu niet direct een fuifbeest maar blijkbaar wil en ga jij wel iets in die zin lanceren in Mechelen, dacht ik zo, hoopte ik zo, of zijn dat virtuele digitale hersenspinsels?:-)

@ Luc : Er is op dit eigenste ogenblik een soortement "Fuif" bezig in de Binnenstad !

:-D

jaja Gim, probeer er u er maar onderuit te praten....... Gij had beloofd om n fuif te geven aan de Lamot ofzo, en ik had al speciaal - op uw verzoek - een retro-outfit gekocht......

De 'fuif' die er dit weekend is, is niet van het kaliber dat hier al maanden aan de gang is he ;o)

@ Hanna :

Gelieve ff een linkje hier te placeren naar waar ik, in deze hele (3-jarige) Blog, dat ooit heb beloofd.

Dat wordt dus ff zoeken in kilometers tekst, maar met een "search"-engine kun je het misschien achterhalen.

Ivm die Retro-outfit... daar willen we wel eens een fotootje van zien (Was het nu 70-80-of 90).

:-D

 

@ Gim, ik zal mijn best doen. Ik heb gisteren in Gent een retro-jurkje gekocht, maar weet niet hoe ik dit moet placeren hier, maar ik zal het op mijn flickr-account zetten (= Hanna 2800).

wat jouw belofte was ivm die fuif, wel, die heb ik zelf niet meegemaakt (wegens ziekenhuisopname), maar ik hoor er hier iedereen over praten, en waar rook is, is vuur ;o)

Hahaha...

@ Gimycko : In het kader van Anno Expo vind ik dat je moet gaan voor een Expo fuif met muziek uit de fifties.
Ik kom zelf regelmatig op zulke party's en de sfeer en de muziek zijn er super.
We houden je eraan :-)

 

Beste bloggers,

Voor alle duidelijkheid: het café richt zich op iedereen. De uitbaters, twee enthousiaste jonge mensen, hebben daar de nadruk op gelegd. Het is dus geen zaak die mikt op holebi's alleen.

Groeten,

Sven

@ Jan G :

Als ge, int Stad, iemand ziet rondlopen met een puntmuts, dan ben ik dat !

Ik krijg, van al die (goedbedoelde) insinuaties hier, een punthoofd !

:-D

 Ach, het nieuws van nieuwe horecazaken bereik deze blog meestal zeer snel:

http://www.mechelenblogt.be/2007/11/de-vuist-van-rik-poot-weldra-mechelen