Highland Games II: sfeervolle afsluiting van de zomervakantie!

Voor de tweede keer vonden, vandaag, 31 augustus,  in het Vrijbroekpark, de "Oogstfeesten" en ook de HIGHLAND GAMES plaats. Een weekje later dan vorig jaar, dus niet langer synchroon met Maanrock, en onder een stralende hemel, en met een  warme, haast tropische temperatuur... Ik beklaag de vele heren in Kilt: zij hebben zich vast "kapotgezweet"!

De Highlandgames in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark, als afsluiter van de Zomer, terwijl die zomer net die dag (eindelijk) leek te beginnen!

Enkele sfeerbeelden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De heren organisatoren, Banan & Co, van de Kramclan, kunnen tevreden zijn: een weerom geslaagde editie, die smaakt naar méér .... op naar editie 3.

Maar volgend jaar misschien ook Guiness voorzien?   ;-)

 (c) MARC VC

[ foto's: M@rkec - behalve foto van ondergetekende mét Carolus door Marc VC ]

Het was een supereditie, een erg goeie sfeer, vele bekenden, lekkere whisky. Wat wil een mens nog meer.

De Kramclan heeft dat weerom erg goed gedaan.

En hop, vanaf morgen weer aan de slag.

 

oei!  daar lijkt iets mis met de lay-out op den blog...  ;-)

Mooi (foto)-verslag Mark!  Veel volk in het Vrijbroekpark  lijkt me? Ik wou deze namiddag naar de oldtimerhappening op de Vismarkt die was aangekondigd door anno-expo, maar blijkbaar??  Om 13u30 was daar niks te zien..  Was ik dan zo mis, of?

@JanS: De oldtimerhappening is afgelast... om redenen mij onbekend. Ook de lezing over het STRIPVERHAAL, al maanden in mijn agenda geblokkerd, werd blijkbaar agelast ;-(((, zo las ik in de AnnoExpo nieuwsbrief, die behalve jouw schitterende foto's dié info bevatte...

Hoezo? Met de layout iets mis? Ja, te veel witruimte... nochthans ik heb geen overbiodige "enters" geplaatst of zo... vreemd!

En, Markec, hoe zat die Kilt ?

Wat dat kunnen we niet zien op die laatste foto.

:-)

Als gegoten, Gim.

Hahaha...

Lijkt me leuk om eens mee te maken. Je hebt je vast wel vermaakt. Maar was er ook Schots bier?

dat niet

whisky gelukig wel ;)

... de Carolus Classic ging anders ook goed binnen hoor, Gastblogger!  ;-)

Hi lads,

 

Alvast bedankt voor de leuke commentaar! Ik heb blijkbaar toch ook wat last met de layout want er zijn stukken tekst verdwenen achter sommige foto's?

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden als ik hier een beetje reclame maak voor een ander avondje. Op 27 september ga ik nog eens tappen in mijn vroegere café. Café Misha in de H. Consciencestraat, wordt dan weer voor 1 avondje omgetoverd in café Krambambouli. Ik zal die avond tappen van 22h tot 02h en den Dennis, alias Animal (mijn vette Deejay van toen) zal voor een stevige portie metal zorgen, met de nadruk op de nummers van toen.

Er is een affiche van gemaakt, maar ik weet bijgod niet hoe ik die hierop kan krijgen. Anders moeten jullie maar eens surfen naar: http://www.cafe-misha.net/evenementen.htm

Cheers,

Banan

 

Hoi, ik kom zeker naar de misha