Hallo !

met categorie:  

(Foto Gimycko)

Kent u deze uitspraken nog ?

“Oooooh, René !”
“You stupid woman !”
“Good Meuning”
“Listen very carrefully, I will say this only once !”
“The Painting of the Fallen Madonna with the Big Boobies by Van Clomp...”


Duizend keer herhaald in de vooravond op VT4 tot we er een indigestie van kregen, maar de afleveringen blijven hilarisch, vooral de eerste reeksen van René Artois en zijn Verzet tegen de Duitsers in een Frans Café in een Frans Dorpje (Nouvion) waar Verfranst Engels werd gesproken. Een lumineus idee van Jeremy Lloyd en David Croft, geïnspireerd op een oudere (niet komische) reeks Secret Army, met de lullige titel : ‘Allo ‘allo

En binnenkort een Mechelse Versie te bekijken in het Echt Mechels Theater met oa Swa Verhoeven als René, Rietje Verreth als Edith, Leen Deman als Helga en Chantal Wouters en Monique Faes als Mimi en Yvette.

Een boeiend verslag is te lezen in de papieren versie van de Gazet van onze Sven, maar het is een verslag van onzen Bart (Roggeman). Ere wie ere toekomt.

Zalig!!!

Beslist de moeite waard denk ik!

*spurt naar de gazettenwinkel*

(en een Vlaamse versie van Hyacinth BOEKEEEE zie ik ook wel zitten, misschien een tip? )

Die Hanna zit boordevol goeie ideeen !  Keep up the good work, Hanna !

:-)

@ Gim, merci. Maar houdt gij u maar bezig met het organiseren van uwe fuif. (zolang het nog mooi weer is, 't is de moment he)

Maarre, back to topic, ik heb deze ochtend de GVA gekocht, maar heb straks pas tijd om te lezen, op welke pagina gaat het erover?

 

@ Hanna : Laatste bladzijde (Pag 96) - Niet GVAzerty of Magazine