WIM

met categorie:  


Ofwel Werken in Mechelen...

Ze vragen een uitbater voor het pas gerestaureerde Molenhuis in de Mechelse Kruidtuin. Dus, misschien, voelt iemand zich geroepen.

En weten anderen misschien waar ze personeel zoeken of zijn er personen of firma’s, in het Mechelse (Mechelen, Hombeek, Leest, Muizen, Walem, Heffen), die personeel kunnen gebruiken ?

Ik weet er niks van maar ik ben zo blij als een gieter dat de toegangsweg op de foto terug open is!

@Luc: van een blije gieter heb ik nog nooit gehoord, wel van een fiere. En als ge al blij zijt met een dooi mus; mij niet gelaten! ;-D)))

 

Nen tijd geleden vroegen ze nen torenwachter voor onzen Toren.  Nu vragen ze ne "Molenwachter" voor onze Molen.

Zijn er nog jobs vrij in Mechelen ?  Misschien heeft iemand een vakantiewerk voor ne Mechelse Student.  Den Blok is nu toch voorbij.

:-)

En Gimycko hoeveel herexamens hebt ge?  ;-D)))

Hahaha...

Goeie, Jokke !

BTW, hebt gij geen jobke voor nen arme sloeber of nen arme student.  Want die hebben geld nodig om te kunnen GSM'en.  En die doen dat niet voor maaltijdcheques.  Misschien uw gras afrijden of uw haag snoeien, liefst elektrisch.

Als ik nog eens iets tegenkom (een berichtje dat hier of daar personeel wordt gevraagd), zal ik het op deze rubriek smijten.  En dan kan ik WIES in de vuilbak kieperen, want het is al een tijdje geleden dat ik deze nog heb aangevuld...

:-)

Er bestaan genoeg andere sites waar je zulke zaken als jobaanbiedingen of verkoop van prenten en dergelijke kan plaatsen.

Laat ons aub niet beginnen met zulke dingen op de blog te zetten want dan verliest de blog wel een beetje zijn charmes.

Ik kan dan evengoed ebay of kapaza of aanverwanten raadplegen ipv hier te komen. Maar soit dat is mijn mening.

@ jokke: die uitdrukking heb ik gebruikt in een bepaalde positieve gemoedstoestand. Waarschijnlijk omdat ik enkele jaren later dan jezelf op het SRC zat samen met je broer. Ik zou echter niet weten van waar die gieter kwam. :-)

@ Filip :

Geregeld vind je aanbiedingen voor hulp voor een frituur in Muizen of een cafe in Walem.  Soms tegen de voorruit of in de streekkranten of Vacature.  Vacature leest niet iedereen en het is tegenwoordig een heel gedoe met de Streekkrant of de Passe-Partout.  En dit zou dan alleen gaan over Mechelen en zijn deelgemeenten.  Dus een extra kanaal kan geen kwaad, vermoed ik.

De links, die nu nog op WIES staan op MechelenMapt wil ik best bovenaan plaatsen bij deze rubriek, samen met andere links die jij of anderen eventueel kunnen opsnorren.

 

@filip: mar ( Met Alle Respect ) maar als iemand een link/prent  of iets in die aard vindt dat verwijst naar ons aller erfgoed dan moet dat kunnen vermeld worden. Of je er op ingaat of niet, blijft voor de belangstellende.

@gimycko: Zet dat dan op die Mechelenmapt en vraag dat men een link hier op Mechelenblogt zet maar zet niet alle jobaanbiedingen en prentenverkopen hier op de blog. Door de massa verdwijnen goeie items heel snel van de 'hoofdpagina' en hierdoor mis je soms wel is een interessant artikel of discussie.

Ik heb de laatste tijd de indruk dat het hier meer draait rond jobaanbiedingen, prentenverkopen e.d.

@Luc: Ja maar dan onder de voorwaarde dat er wat meer info bij komt dan enkel: "volgende prent heb ik gevonden op ebay". Als ik wil kan ik ook zo wel tientallen items posten en waar is dan de nieuwswaarde?

Ik denk dat er heel wat mensen gaan afhaken als ze alleen maar zulke dingen zien op de blog.

Eigenlijk zit ik te wachten op het moment dat ik ter plekke een pint kan pakken.

@filip: ik denk dat jij één van die mensen bent die wel degelijk weet wat je wilt op dit net. Een positieve intro zou kunnen zijn dat je zelf een item zou inbrengen over Mechelen of het het Mechelse Leven. Niet zeveren over ' wat zou kunnen ', gewoon  doen.

Als iedereen bij elke vondst een nieuw artikel opent onder de term "Vondst van de Dag", dan zitten we hier over een maand met 100 extra artikels.

Nu worden in enkele artikels (Prenten, Tekeningen, WIM, Immo, Boeken en mBay) replys en vondsten gedropt.

De WIES op MM zou ik willen verwijderen, want niet meer bijgewerkt en eigenlijk verkeerd medium, want MM is een soort van Mechelse Encyclopedie.

@gim: ik denk dat er ruimte is om een en ander te catalogeren onder een aparte rubriek ( als dat het probleem mocht zijn ). For good order sake!

@Luc: Ik weet niet hoelang jij al blogt maar ik heb al verschillende items op deze blog geplaatst. :-)

Waar deze WIM al niet goed voor is...

Loop ik daarnet over de Veemarkt en zie ik daar een bordje voor de voorruit hangen bij Slagerij Benny de Prins (Zoon van slager Marcel de Prins, ooit gelegen tegenover de Abeelstraat op den Tervuursesteenweg, iets voorbij Casa Markec).

Slagerij Benny vraagt dringend iemand voor Zondag-en Vakantiewerk !

@gimycko: ge moogt altijd eens mijn ruiten en rolluiken aan de straatzijde komen wassen! Ik vind maar geen ruitenwasserij die dit wil doen (wegens niet interessant genoeg zeker, bij particulieren gaan ruiten reinigen?). ;-)

@ EvaM : Op welk verdieping is uw appartement en wat betaalt ge per uur ?

:-)

@evaM

wij laten al jaren onze ruiten en rolluiken (en jaarlijks ook de plastic dakgoten) reinigen door een firma uit het mechelse hoor.

Er zijn er meerderen

 

Leyander

 

ik wil wel eens een koffie gaan drinken in het molenhuis

Iets voor degenen die geen tweede zit hebben:

 De Match zoekt jobstudenten voor september!

 

Ze vragen ne Jobstudent in Heffen

het OCMW Bonheiden zoekt jobstudenten!

meer info hier: http://www.bonheiden.be/product/512/default.aspx?_vs=0_N&id=2071

En het ACV Mechelen-Rupel (Onder den Toren 5) zoekt 3 dienstverleners.

Voor 4 juli iets laten weten op 015/28 85 01 - 0476/93 99 14 of herman.herremans@acv-csc.be

@Leyander: dan ben ik wel geïnteresseerd in de naam van die firma. Want degene die ik contacteerde, vonden het "te minnetjes".

Ze zoeken Monitoren voor de Zomerkampen van het Rode Kruis...

Het gaat blijkbaar zo goed bij Pauwels Trafo, op den Antwerpsesteenweg, dat ze op dit ogenblik 30 arbeiders en 36 bedienden zoeken (Bron : RTV)