Opnieuw S.O.S Vispop!

Na de succesvolle editie van vorig jaar, vindt op vrijdag 22 augustus, aan de vooravond van Maanrock dus, de tweede editie van SOS Vispop plaats, op... de Vismarkt. De opbrengst gaat dit jaar naar SOS Hulpbetoon, de Mechelse voedselbank'.

SweetCoffee [c] Sweetcoffee

De centjes die u uitgeeft aan uw frisse pint gaan dus weerom naar het goede doel. De muziek krijgt u gratis en voor niks. En, de namen zijn reeds bekend. Vanaf 18.30 uur kan u gaan kijken en luisteren naar Elysian, The Go Find, Soul Snatchers en headliner is Sweet Coffee.

Maar helemààl gedaan is het dan nog niet want vanaf 23.30 uur spelen DJ's ten dans in het Grand Café Lamot op de Haverwerf. Ook de opbrengst van deze afterparty gaat naar het goede doel.

Meer details wellicht snel op de Vispop-webstek...

Voor u het dreigt te vergeten in volle Maanrockrally en Dijlefeesten Deflux-roes, schrijf best vrijdag 22/08 al in uw agenda, zodat u ook Vispop niet hoeft te missen, 'straks'.

[bron: Gazet van Antwerpenfoto: www.sweetcoffee.be]

 

 

ze waren daarnet al aan de opstelling bezig

... voor de Dijlefeesten dan neemik aan... Vispop is in augustus, dus...  ;-)

.... ondertussen is de gloednieuwe Vis-Pop webstek online !

De nieuwe website van Vis-Pop is aangepast!

Check www.vis-pop.be

Amaai jawadde zeer sterke afiche !  we gaan zeker komen ... 

Sweet coffee en dan nog de volledige live versie ! super .........

Vispop '08 was geweldig ! Véél, héél veel volk ! Sommigen zijn nu NOG aan het vieren, op de "afterparty" in Lamot...

Vooral genoten van de onontkoombare geile funky soul of soulvolle funk van de geniale SOULSNATCHERS en ook wel van de indie-pop van THE GO FIND....
De lounge van SWEET COFFEE bleek duidelijk niet mijn "cup of tea" te zijn, maar velen dachten daar duidelijk anders over ;-)

Vispop mag tevreden zijn met haar tweede editie: veel (tevreden) volk denk ik ! Hopelijk werden er genoeg pintjes getapt voor het goede doel !!!

 

Tot... volgend jaar..