Mechelenblogt in de Streekkrant

met categorie:  

Onze bijna-jarige weblog stond vandaag in de Streekkrant!  Bedankt voor deze media-aandacht!  Misschien toont het een aantal Mechelaars die ons nog niet kennen, de weg hiernaar toe!

(Artikel: K.V./foto: dab)

 

(foto: Jan Smets)

 

'De weblog www.mechelen.blogt.be bestaat 3 jaar.  De interactieve website - een soort digitaal dagboek voor en door Mechelaars - werd onlangs grondig vernieuwd en is uit haar kinderkleren gegroeid.  Drie jaar geleden startte Memori, de onderzoeks-en consultingsgroep van de K.H.-Mechelen, de Mechelse weblog op.  "Bedoeling was om ervaringen uit te wisselen en tips te geven over al wat deze stad boeit en bezighoudt.  En het werd een succesverhaal" vertelt blogger Jan Smets.  De weblog is intussen onafhankelijk geworden en benadrukt een democratisch forum te willen zijn, 'voor elke Mechelaar, os van elke politieke of levensbeschouwelijke achtergrond'.  Mechelaars hebben de reputatie klagers te zijn, toch blijft de sfeer op Mechelenblogt bijna altijd gemoedelijk.  "Waarschijnlijk is dit een afspiegeling van de grotere fierheid over de stad", denkt Jan Smets.  "We zijn een gevestigde waarde geworden, toch willen we de regionale krant niet vervangen.  Maar een goede samenwerking levert fijne dwarsverbindingen op."  Nu zondag 22 juni vindt een verjaardagsdrink plaats, want bloggers willen elkaar immers niet enkel virtueel ontmoeten: 18-19 u, café Boesjkammeree tegenover het station.'

 

Mooi artikel Jan ! Proficiat Mechelen Blogt !!

Proficiat én skoll , op 22/06/08

Is het "de Streekkrant" die de Mechelse bloggers trakteert? ;-)

;-)

 

we zullen ons eigen pint wel betalen en tot zondag!

tot zondag!  Het wordt beslist tof!!

Ik zit met spanning te wachten tot de Streekkrant in de bus valt. Ik heb het artikel nu wel hier al kunnen lezen maar dat is toch niet hetzelfde als de papieren versie :-).

 @Filip: bij mij is nog nooit gepost,er staat nogstans om men bus"geen reklame-wel Streekbladen" Blikbaar wordt in Mechelen-Noord dat ook aanzien als reklame.

Ik zal mijn portie "streekbladen" pas kunnen inzien als we van de Bloggers-verjaardag thuis zijn!

@ Jackie : Bij mij hetzelfde gezever want net zoals bij jou dezelfde sticker.

Ik denk dat die Streekbladronddragers er zelfs niet meer naar kijken.

Hier (Coloma) is de Streekkrant ook nog niet geleverd...  Het exemplaar dat ik in huis heb, werd in Muizen gebust...

Het is blijkbaar toch overal hetzelfde, met veel geluk zit de Streekkrant misschien  vanavond nog in mijn bus (wijk Nekkerspoel Grote Nieuwendijk) !

Heb de mijne wekenlang niet gehad. Na een mailtje naar Roularta bleek het euvel opgelost. Al krijg ik ze nu niet meer zoals vroeger keurig op donderdag, maar pas op zaterdag en soms zelfs zondagavond !

 

@ Markec :

Kun je een kopie van dat mailtje hier eens op den blog zetten ?  Dan kunnen we, met zijn allen, een berichtje sturen.  Roularta gaat niet weten wat hen overkomt !

:-D

Please...

Spijtig dat het vermelde adres, www.mechelen.blogt.be, niet werkt...

Zonder de 'www' of zonder de punt tussen 'mechelen' en 'blogt' lukt het wel.

Ik doe alvast het nodige om dit te verhelpen...

Ik had beter mijn mond gehouden, over de (toen ik het schreef toch) nog te verwachtten Streekkrant., want niks ontvangen ;-o
Ik zal dus opnieuw De Streekkrant moeten mailen.... Maar wie weet ontvang ik er ergens misschien in de loop van het weekend wel 2  ;-)

En, Gim, néén, ik smijt geen e-mails op de blog.

Markec, ik zal anders thuis wel es zien, kan je die wel krijgen. (artikeltje he, tenzij je de rest van de krant ook wilt? ;-)  )

Zal je vanavond iets laten weten, en dan zien we elkaar nog wel eens ... ooit ... ergens .... zeker? ;-)

we krijgen hier al geruime tijd geen streekkrant meer

waar moet ik mij toe wenden om terug de streekkrant te ontvangen , en de reclamebladen