Gratis film

Ja, ik weet het...  Je kan inderdaad zaterdag in openlucht een film meepikken in de 'de Ark' in Battel.  ACW-Mechelen wil alle Mechelaars figuurlijk uit hun kot halen.

4 studenten van de KHM organiseren dit in opdracht van ACW-Mechelen.  Vanaf 17.30u is er animatie voor jong en oud, en de film zelf, 'Bee Movie' wordt vertoond vanaf 21 uur. Inkom is gratis.

Met dit evenement wil men een ontmoetingsplaats maken waar de Mechelaars op een toffe manier met elkaar in contact kunnen komen.  Enkele Mechelse verenigingen baten de eetkraampjes uit. Op deze dag worden ook de winnaars van de zitbankenverkiezing bekend gamaakt.  In het begin van het academiejaar werkten studenten van het departement Intertieur en design van de KHM twaalf  zitbaknken uit voor de twaalf verschillende dorpen en wijken van onze stad, die een ontmoetingsplaats moeten vormen voor de buurtbewoners.  Net voor de film worden de drie winnende wijken/dorpen bekend gemaakt.

('Kom uit uw Ot' is een unieke campagne van de 'Verenigde Verenigingen', die een samenwerkingsverband tuseen de honderden verenigingen in Vlaanderen beogen, en de sociale samenhang en participatie op lokaal vlak stimuleren via cties en activiteiten. Deze slagzin wil natuurlijk zeggen: 'kom uit je zetel, en doe mee', maar ook: 'breek uit je kop, zeg je gedacht'...)

www.deverenigdeverenigingen.be

 

Ik vind het ook een heel tof initiatief en zal er zeker aanwezig zijn, hopelijk zit het weer dan ook wel mee :)

Nadia