De wereld lacht in Tivoli!

Beelden zeggen soms méér dan woorden...

Vandaag lachtte de wereld Mechelen toe...

Foto's geschoten op het Ottertrotterfestival.

(foto's: Jan Smets)

Inderdaad,

een wereldreis van kleuren, geuren, klanken en smaken.

 

veel volk, een zeer gezellige sfeer en mooi weer, het was een zeer geslaagd feest daar.

Mannekes! Dit is/was een stuk van ons/ hun/jullie leven!! Ik  hoop dat er iets inter-cultureels doorsijpelt bij iedereen.

Het was héél leuk én lekker.  Veel volk, maar door de onderverdeling  van het festivalterrein heb je nooit de indruk dat je middenin een massa zit. 

Slechts één minpunt én een suggestie naar de organisatoren: de Techno-, House- of Jump-DJ's - ik ben niet zo thuis in dat soort van muziek - die met hun tweetjes stonden uit te freaken op één van de podia, mogen wij mij betreft achterwege blijven op dit soort van festival.  Er stond niemand (lees: NIEMAND) voor hun podium te luisteren of te dansen, maar het gedreun van hun bassen was bijna over het hele Tivoli-terrein te horen én te voelen.  Het werkte storend en klonk misplaatst als je gewoon wat wou drinken aan één van de standjes.

Als de organisatoren dit lezen zullen ze er hopelijk voor de editie van volgend jaar rekening mee houden.

Wie weet is het wel volgend jaar als thema: house en jump :-)

Zalig! Hopelijk dringt het wat meer bij iedereen door dat we op één kleine wereld leven en dat we er samen iets moeten van maken!

...een waarheid als een koe, Eva!  En deze sfeer hoop ik ook zondag te proeven op Global Fiësta in onze buurt!  (hopelijk met even mooi weer - maar da's wat afwachten...)

Voor mij zal er geen volgende keer meer zijn, ik vond het veel te druk op het veld van het podium. Je kan daar je kont niet keren, en hebt een kwartier nodig om 10 meter vooruit te gaan!

ik vond het er super!

@driewielerke: jij zat wel veilig achter kassa 1 (non-food), maar dat tengere Katrientje moest zich over een afstand van 10 meter een kwartier met haar kont staan keren en had dan nog geen frisse pint! ;-)))

Lol!

Nee, die zijn we dan maar op de vismarkt gaan drinken :-)

... waar markec ze kwam lastigvallen toen ze van een Hopsinjoor aan  het genieten waren ;-)

 

Ben zelf helaas niet op Ottertrotter geraakt... daarna wel fantastische laatste DIJLEFEESTEN DEFLUX-avond meegemaakt met revelaties in stijgende orde van kwaliteit: THE VIOLENT HUSBANDS (Vlaanderen), MURDER(Denemarken) en vooral MUGISON (IJsland)...

De uitdrukking " Je kan daar je kont niet keren" is volgens mij van Wim Sonneveld, maar ik kan mer vergissen.

peter, dat is in NL een algemene uitdrukking hoor, dus cabaretiers zullen die idd ook wel gebruiken/gebruikt hebben ;-)

 

@ Markec: ambetant ventje dat ge dr zijt!! :-D

Nee zenne, ni aantrekken he!