Afspraak op Ottertrotter

met categorie:  

Rapporten, deliberaties, oudercontacten, sportdagen, proclamaties, slothappenings...  Ja, het schooljaar is nu écht bijna hélemaal gedaan....

De zomer kriebelt, de vakantie staat voor de deur...  En traditioneel is daar weer: het Ottertrotterfestival in het Tivolipark, op de laatste zondag van juni.  Ik hou wel van dit festival, dat  met zijn klanken, kleuren en smaken de wereld laat proeven...  Het is niet té groot, heeft een sympathieke uitstraling en een warme gemoedelijkheid.  Als de zon dit jaar van de partij is (want jammer genoeg was dit niet steeds het geval bij vorige edities), zit het volledig snor, en zal Tivoli bruisen van levenslust.  Ik zal erbij zijn!  Jij ook?

 

Wij gaan er ook naartoe. Een jaarlijkse afspraak is het geworden.

Jammer dat het samenvalt met wat voor mij de interesantse Dijlefeestedag is..
Alhoewel... op zondag begint het pas vanaf 18.30 op de Vismarkt, dus  wellicht  valt een en  ander te combineren ;-)

ben ook daar! want ik heb permanentie van 17 tot 20 uur in de ww-stand

@driewielerke ik kom u bezoeken met nieuws over onze Jos. markec durf niet weg te blijven "of ge geuter nie goe van zein" ik ben er rond 17u30.:--D

Ik loop er ook rond.

En ik ben er ook, achter de tap en in de ww stand (van 13u  tot 18u), daarna loop ik "vrij" rond.

wij kunnen niks beloven, hangt van m'n goesting af om een kapotte fiets te repareren..

Te voet is te ver, met de auto te zot.

Het was weer gezellig.

Een kleine opmerking van een jonge papa, jammer dat op een festival dat zo op gezinnen met kinderen mikt geen plek voorzien is waar je een baby kan verschonen.

Buiten dit, super.

 

Ik ben er ook geweest met heel de familie (vrouw, dochter en hond). Het was fijn en ik treed Marc VC bij, een verschoonplek was handig geweest. Mijn dochtertje heeft van alles mogen proeven en hoewel zo net geen twee is, smaakte alles haar fantastisch. Nog wat kleurkes op haar wangen (kindergrime) en papa kon haar in de rugzak naar huis dragen (niet te onderschatten inspanning, Tivoli - Stationsstraat, te voet). Als dochterlief bij het passeren van de grote markt in je oor 'ma' begint te roepen, dan mag ze nog even op de paardjes zitten. Mijn dochter wordt tweetalig opgevoed, Nederlands - Chinees. Ma in de derde toon (midden beginnen, wat naar beneden en terug omhoog) betekent in het Chinees paard.

Al bij al een geslaagde dag, behalve dan voor dat gedeelte van de Mechelaars dat blijkbaar niet met honden kan omgaan. Mijn, nochtans vriendelijk en wel opgevoed, hondje heeft een fikse stamp gekregen van een 'euheum' nieuwe mechelaar en heeft hierdoor een fikse wond opgelopen. Hij heeft letterlijk een schot onder zijn schokkerdijzen gehad, hondjes dienen immers als schotbal bij bepaalde idioten. Ik had de ernst van het voorval niet onmiddellijk door, anders liep er nu een ietwat gebruind, krullebolletje rond met schokkerdijzen als oorbellen. Toch wel fijn zijn multicul festival !