Zondag feestelijke opening Karmelietentuin

Nog enkele nachtjes slapen en het is zover: de langverwachte opening van onze tuin op zondag 18 mei! Het buurtcomité Heihoek is al flink in de weer geweest om een heus feestprogramma samen te stellen.

Karmelietentuin
Foto: Peter Meuris

Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten gepland. We beginnen ’s morgens om 10 uur al met de jaarlijkse rommelmarkt en bloembakkenactie. Circusschool Circolito en Kinderwerking El Kantra ontfermen zich daarna over de jongere bezoekertjes, terwijl na de plechtige toespraken en het ‘lintje doorknippen’ door onze burgervader het strijkersensemble Rosamunde voor de nodige ambiance zal zorgen. En er is meer...

Omstreeks 14u45 en 16u30 staan er dan, speciaal voor deze gelegenheid gemaakte wandelingen op het programma. Gratis deelname, wees er op tijd bij!

In wijkhuis Den Deigem is er die dag een gelegenheidsrestaurant. Iedereen is van harte welkom! En moge de regen zorgen voor mooi groen gras in ons buurtparkje...

 

Ik kom zeker een keer langs !!

@kazamel: om hoe laat gaan ze dat lintje knippen?? Kwestie van jans langs te sturen zodat die foto's kan trekken van de festiviteiten. :-)

Lintje doorknippen staat om 14u gepland. Maar ook voordien en daarna mogen Jan en anderen hun fototoestel in de aanslag houden hè ;-)

Tot zondag iedereen!

Hopelijk houden we het leefbaar in dit toch wel bijzonder parkje. Ruimte is schaars in de binnenstad, en groene ruimte al helemaal.

zie ook GVA

Ik, zal er ook zijn!

Ik kom s'morgens al.( misschien wat rustiger)?

Let wel, het park is werkelijk op slot nog tot zondag 18 mei om 14 uur. De andere activiteiten vinden plaats tussen Den Deigem en de Karmelietentuin.

Ik had een bezoekje reeds gepland.  Tegen 14 uur ben ik er!   (..wil ik niet missen - en mijn fototoestel wil dit ook niet...)

En als dan in de Karmelietentuin al die Flickrfotografen Flickerfotografen gaan fotograferen, dan zullen er 's avonds op Flickr veel foto's verschijnen, gemaakt door Flickrfotografen, met als tag... Karmelietentuin.

:-D

Wat zullen de eigenlijke openingsuren zijn na zondag?

Wout, het parkje gaat elke avond dicht rond 22u, hoe laat het 's morgens open gaat weet ik niet.

Willen al die fotografen dan ook de tag Heihoek gebruiken, dan komen de foto's ook op onze www.heihoek.be terecht. En uiteraard zijn jullie ook welkom om bij mij een koffie te komen drinken als je toe bent aan wat rust  ;-)

In de krant staat er iemand die al begint te zagen omdat ze 'al een grasmachine' heeft gehoord

En voorts maar praten over verdraagzaamheid, dat het slecht gaat met milieu ... zelfs een plekje groen zorgt al voor ergernis ! Er loopt toch wat rond hoor !

Gelukkig staat ook haar foto erbij, kan als kandidaat dienen voor 'geit van het jaar', dan is er geen grasmachine meer nodig !

En als we Kazamel willen spotten, de volgende weken en maanden,
1 adres : de Karmelietentuin !

Daar gaan de Paparazzi op afkomen !

:-D