Tekenen met licht

met categorie:  

Open School te Mechelen presenteert het resultaat van een uniek multicultureel fotoproject "Tekenen met licht".

Woensdagavond 21 mei 2008, 19.30 uur, Leopoldstraat 52, 2800 Mechelen

Op woensdagavond 21 mei is het eindelijk zover. Dan wordt de tentoonstelling van het sociaal-artistiek fotoproject "Tekenen met licht" geopend, een initiatief van Open School te Mechelen. Dit is een centrum voor basiseducatie, een school voor volwassen. Er zijn zes opleidingen, namelijk maatschappelijke oriëntering, wiskunde, ICT, alfa NT2 (niet-gealfabetiseerde anderstaligen), NT2 (Nederlands als tweede taal), NT1 (Nederlands als moedertaal).

Een vijftiental enthousiaste cursisten van verschillende opleidingen namen deel aan dit initiatief. Gedurende zes sessies van telkens twee uur leerden ze mooiere en betere foto's maken, onder begeleiding van fotograaf Leo Wolfs, lid van de sociale fotografiegroep Brandpunt 23 uit Antwerpen. Elke dinsdag brachten ze elkaar, de stad, het Vrijbroekpark en andere dingen in beeld. De anderstalige en Nederlandstalige deelnemers staan te popelen om hun mooiste beelden te tonen.

 
De expositie blijft na de opening toegankelijk tot en met woensdag 4 juni.

Ze is gratis te bezoeken op werkdagen van 10.30-12.00uur en van 13.00-16.00uur (aanmelden aan het onthaal). Groepen maken best op voorhand een afspraak.

Voor meer informatie kan u terecht bij Kelly Andries op 015 431 131 of via stage@cbemechelen.be.

Om een idee te krijgen van wat we gedaan hebben, kan u surfen naar onze webblog http://fotoproject.skynetblogs.be


 

Ik ben heel erg benieuwd Driewielerke!  ...en noteer het alvast in m'n agenda!