Gezocht M/V met creatief talent!

Tijdens de lente van 2009 zal Mechelen zich feestelijk uitdossen voor Stadsvisioenen. Het festival wervelt drie maanden door Mechelen. De hele stad zal het levendige decor vormen voor een grote verscheidenheid aan tentoonstellingen, beeldende kunstprojecten, stadswandelingen, theater, film, muziek, stadsvertellingen, kleurrijke optochten en allerlei feesten.

Stadsvisioenen wil de Mechelaar actief betrekken bij het festival!

Het project Express’M gaat op zoek naar Mechelse creatievelingen die vanaf september onder begeleiding van professionele kunstenaars kunstzinnige acts willen uitwerken waarin zij hun visie op de stad en haar toekomst tonen. Deze acts zullen op verrassende momenten tijdens Stadsvisioenen te zien zijn.

In juni gaan er 3 informatieavonden door: op 2 juni om 19u30 in het CC (Melaan 5), op 5 juni om 19u30 in H30 (Hanswijkstraat 30) en op 10 juni om 19u30 in het CC (Melaan 5).

Iedereen is van harte welkom! Ben je geïnteresseerd, maar kan je niet komen, geef dan een seintje aan Anne De Roeck op 015 50 20 10 of anne.deroeck@mmmechelen.be

/stadsvisioenen

Wel verdorie. Ik heb de laatste weken blijkbaar niet goed opgelet. Krijg ik nu straf?

Als straf zult u minder lezers toebedeeld krijgen voor uw artikel... :-)

Misschien kun je wat info toevoegen die nog niet in het vorige artikel stond?  Hoe ging het eraan toe op de info-vergaderingen? Wat kunnen we verwachten?

@floris: Eerste infovergadering gaat door op 2 juni dus we kunnen nog niet veel vertellen over de sfeer :-).  Nog even wachten. Maar ik denk dat die zéér goed zal zijn!

Wat kan je verwachten:
Vital Schraenen, de coach van het project, zal eerst Express'M toelichten.  Daarna kan het brainstormen starten, de vragen gesteld worden, onderzocht worden wie welke richting uitwil,... Een creatief productieproces met andere woorden!

@Frida:

Moet je vanop voorhand een mailtje sturen met wat je graag wil doen/goed kan of wordt dat pas achteraf bekeken? En zijn er al vooraf bepaalde categorieën waar een lijst van is zodoende dat je niet voor niks komt?

@ St Netels.

Iedereen is welkom.  Je hoeft niet vooraf te verwittigen.  Alle disciplines zijn welkom!  Indien je al een idee zou hebben kan dit natuurlijk steeds gemaild worden naar anne.deroeck@mmmechelen.be.  Zij bundelt alles en geeft dit dan door aan Vital Schraenen.