snakkend naar de zon...

met categorie:  

Het voorbije weekend was een topweekend voor onze stad.  En de weergoden waren Mechelen goed gezind...  De organisatoren van de vele geplande activiteiten waren in hun nopjes en konden tevreden in hun handen wrijven.

(foto: Jan Smets)

Maar jammer genoeg was de vreugde van korte duur, en is het nu toch wel eerder guur te noemen...

Maar!

Het kan alleen maar beter worden...  De lente zal zich herstellen.  De zon zal door de grijze wolken priemen, en... Mechelen kan zich weer opmaken voor een zonnig weekend.  De lentebraderij zal weer veel volk op de been brengen...

(foto: Jan Smets)

Aan de outfit van de madam op de onderste foto zal Paulsteir gegarandeerd plezier beleven....            :-)

mooi sfeerbeeld

En we hebben natuurlijk de vernieuwd Mechelen Blogt site om ons aan op te warmen he :-)

Al bijna 40 mensen hebben hun paswoord vernieuwd of zijn geregistreetd, het gaat dus heel snel...

Ja idd, tis een hele verbetering die nieuwe look, en het nodigde idd ook uit om me een keer "officieel" te registreren. ( dat ging ook iets vlotter dan ervoor)

Wat het weer betreft, ja tis nat, maar er wachten ons enkele vrije dagen dus zeuren we niet. Het frisse groen ziet er nog wat frisser uit na een goeie stortvlaag, en de grond zal mals zijn als ik dit WE met volle overgave in mijn volkstuintje ga tekeer gaan, eindelijk tijd. Sjieke foto's janS.