Beeld van de dag - 2

met categorie:  


Handvat van een lepel...


Asbak...

Hé kan je nog zo'n lepels verkrijgen de dag van vandaag? Zo jaar, waar?
Geen idee Nadia,

Je kan misschien eens proberen bij één van de kringloopwinkels. Daar vind je mits wat zoekwerk dikwsijls verrassend leuke dingen.
die lepels kon je vroeger in elk soevenirwinkelke kopen. Elke zichzelf respecterende toeristische locatie had zo zijn lepelke. Scherpenheuvel, Keulen, Laroche, de hollandse molens, parijs en wat nog allemaan. Ik heb er bij mij nog zo'n vijftal en zelfs een rekske om ze op te hangen. Ik was onlangs nog van plan om ze als sierelement in de keuken aan de muur te hangen.
Ik veronderstel dat men die in het soevenirwinkeltje Onder den Toren wel zal kunnen vinden.
Nadia,ik heb zoo een lepeltje, het is wel niet juist het zelfde motief,maar het is onze kathedraal met de woorden St Rombouts Mechelen onder,als ge mij uw address wilt laten weten zend ik het u gratis,de Louis