Jaarlijks in de bib.

met categorie:  
Naar aanleiding van de jeugdboekenweek werd er vorige week voor de kinderen voorgelezen in de bib. Dit gebeuren is al enkele jaren een kleurrijk gegeven waar de kleintjes met veel plezier naartoe komen. Niet in het minst wegens de feestelijke ontvangst die hen elke keer weer te beurt valt. Applaus voor het team van onze bibliotheek.

bib
Mijn zoontje is er nog wat klein voor,
maar als hij de leeftijd heeft om er van te genieten, zal ik hem zeker stimuleren daarnaartoe te gaan.
Ik was zelf in mijn jonge jaren ook een echt leesbeest.
kinderen de toekomst en lezen ook!
Applaus inderdaad! Zulke initiatieven kunnen niet genoeg aangemoedigd worden !
Ze kunnen niet vroeg genoeg aangemoedigd worden om te lezen.
Ik las vroeger in mijn studentenjaren heel wat maar jammer genoeg is dat de laatste jaren bijna nul geworden.
Mijn voornemen is dan ook om terug wat meer te gaan lezen en niet enkel week- en dagbladen. :-)
@ Filip : Of de Blog...

:-D