Hotemetoten... met Pat Donnez

Hotemetoten (tekening Ann Kestens)

Vorige zaterdag werd de nieuwe dichtbundel van onze stadsgenoot en Radio1-producer Pat Donnez voorgesteld in de bibliotheek in Mechelen.
Hotemetoten. Voor kinderen en andere grote mensen. Gedichten van Pat Donnez. En Ann Kestens maakte er kleurrijke, attractieve tekeningen bij. Het was een heerlijke voorstelling vol sprankelend leven met viool en gitaar, suggestieve synthesizers en gekke geluidseffecten allerhande én een stem. De gedichten van Pat zijn juweeltjes van taal, humor, bijwijlen hilarisch, dan weer ontroerend, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dat bleek uit de reacties van het talrijk opgekomen publiek, waaronder heel wat media- en theatermensen, van Yves Desmet over Greet Op de Beeck en Flip Feyten tot Chris Lomme.

Hotemetoten is een uitgave van de Arbeiderspers en werd gepresenteerd i.s.m. de Jeugdbibliotheek en Cultuurcentrum Mechelen. Een aanrader voor al wie van poëzie houdt! En voor kinderen: een cadeau om te koesteren.

voor mij een dichtbundel van de klokken!
...ga ik zéker op zoek naar bij de boekhandel...
Bedankt voor de info Koen!