Lucas Faydherbe zou er 350 jaar geleden van hebben genoten ...
(Hanswijkkerk foto: erroba ontwerp: Lucas Faydherbe)
Geplaatst door Erroba (niet gecontroleerd) op vr, 21/03/2008 - 22:48.
Hehe, jullie zijn er ook snel bij ;)
Geplaatst door Roger Kokken op vr, 21/03/2008 - 22:53.
Zelfs superlatieven schieten te kort om deze magnifieke foto te beschrijven. Bravo, bravo, bravissimo !!!
Geplaatst door driewielerke op za, 22/03/2008 - 11:54.
Prachtig inderdaad! Ben onlangs naar 't arsenaal geweest langs kruidtuin en dan heb je inderdaad een schitterend plaatje.
Geplaatst door Jan Smets op za, 22/03/2008 - 12:09.
Mooie foto; zoveel is zeker.
Proficiat.
(al hou ik persoonlijk niet zo erg van vee 'bijwerken' - Ik heb er, eerlijkheidshalve gezegd ook niet veel kaas van gegeten.
Ik hou het liever 'naturel' - hoogstens wat 'corrigeren'...
Maar Erroba, jij weet het toch verrassend goed aan te pakken.)
Geplaatst door Jozef Baeck (niet gecontroleerd) op ma, 24/03/2008 - 16:40.
Ik ben wel geen Faydherbe,maar van in Buenos Aires, mijn woonplaats geniet ik er van. Korte tijd terug was het O-L-Vrouw over de Dijle nu Hanswijkkerk. Bedankt.
Fijn om te lezen dat deze blog tot in Buenos Aires wordt gelezen !
HDR bijwerken van een foto komt eigenlijk dichterbij onze menselijk ervaring van kleur ... naar het schijnt. Ons oog kan meer nuances aan dan een fototoestel. Om dit te corrigeren neemt men verschillende foto's en manipuleert deze tot een High Dynamic Range beeld.
Maar het blijft een kwestie van smaak natuurlijk ... :-)
Proficiat.
(al hou ik persoonlijk niet zo erg van vee 'bijwerken' - Ik heb er, eerlijkheidshalve gezegd ook niet veel kaas van gegeten.
Ik hou het liever 'naturel' - hoogstens wat 'corrigeren'...
Maar Erroba, jij weet het toch verrassend goed aan te pakken.)
HDR bijwerken van een foto komt eigenlijk dichterbij onze menselijk ervaring van kleur ... naar het schijnt. Ons oog kan meer nuances aan dan een fototoestel. Om dit te corrigeren neemt men verschillende foto's en manipuleert deze tot een High Dynamic Range beeld.
Maar het blijft een kwestie van smaak natuurlijk ... :-)