Kerstwensen, chocomelk en gospel

met categorie:  
Gospelrock
Als het aan de jongeren van Go-Live ligt zal Kerst dit jaar op een heel bijzondere manier beleefd worden. Daartoe houden ze op zaterdag 22 december een kerstactie in drie luiken.

De actie van Go-Live start om 11:00 u op de Bruul in Mechelen.


Daar zullen de jongeren aan alle shoppende mensen warme chocolademelk en hartverwarmende kerstwensen uitdelen.

Later op de dag, om 18:00 u, verzorgen de muzikanten van de Go-Live-band een jongerenviering in de Sint-Jan-Berchmanskerk De viering krijgt haar frisse uitstraling door hedendaagse muziek, beelden en enthousiaste interactie.

Gospelrock met vip arangement
Gospelrock concert met vip arrangement

Om 20:00 u volgt de apotheose van de actiedag met een gospelrock concert van de groep Desert Rose, waarop iedereen welkom zal zijn. En als ze bij Go-Live “iedereen” zeggen dan bedoelen ze ook iedereen. Want er zijn speciale plaatsen voorzien voor mensen die maar zelden de kans krijgen om een goed concert bij te wonen, omdat hun budget het niet toelaat of omdat ze het gevoel hebben er niet bij te horen. Juist voor deze mensen heeft Go-Live vip-kaarten voorzien die via de organisaties voor kansarmen verdeeld worden. Het vip arrangement bevat naast het concert ook een feestmaal vooraf en een uitgebreid dessertenbuffet tijdens de pauze.
Alle jongeren van Mechelen kunnen hun steentje bijdragen aan deze actie door zelf een lekkernij te maken voor het dessertenbuffet of door mee te werken in de keuken of de zaal op de avond zelf.

Desert Rose
Go-Live Band

De muziekgroep Desert Rose ontstond zes jaar geleden nadat Rose tot haar eigen verrassing een gospelwedstrijd won. Ze had daar noodgedwongen aan deelgenomen omdat een vriend haar stiekem had ingeschreven. Sindsdien is Desert Rose goed bezig een stevige live-reputatie op te bouwen. Vanuit hun christelijke inspiratie brengen ze muziek met een boodschap van liefde en bemoediging voor alle mensen. Ze zingen vooral eigen songs in diverse genres zoals classic rock, pop, praise en country.
Pure authenticiteit en overtuigende presence nemen het publiek als vanzelf mee in de sfeer van het concert. De songteksten zijn inspirerend en levensecht herkenbaar. De overweldigende stem van Rose en de muzikale talenten van alle bandleden maken elk optreden onvergetelijk.Practische informatie

Desert Rose in concert : zaterdag 22 december 2007 om 20:00 u (deuren 19:00 u)
Parochiezaal Sint Jan Berchmans, Brusselsesteenweg 49 Mechelen
Toegang 2,00 € vvk of 3,00 € ter plaatse
Georganiseerd door Go-Live
Contactpersoon : Johan Pauwels
tel.: 015/55 46 83
e-mail: info@go-live.be
website: www.go-live.be

ALLEN DAARHEEN!! Het wordt een spetterend feest!
Juliette xxx
ja mensen komen en als je al kaartjes wil kopen op voorhand mail ons dan,pleas!!
XxXxX

ps:e-mail:jongeren@go-live.be of johan.pauwels@belgacom.net
of bezoek onze website: go-live.be