Sinte Mette

met categorie:  
Sint Martinus - Sint Maarten

Voor de gelegenheid mag je hier even klikken : Hier klikken
Nog een prettige zondag.
't was een natte start voor de Sinte-Mettezangertjes...
Zojuist heb ik met Stef Van Malderen, voor radio Reflex alle uithoeken van Mechelen doorkruist, om kinderen het ├ęchte Sinte-Mettelied te laten zingen voor de radio, en ze op de foto te zetten (zullen op Flickr komen en op de website http://www.sintemette.be)
In het begin was de 'oogst' magertjes, maar tegen de middag vonden we toch heel wat, soms kletsnatte, 'Heiligen' op pad!
Seffens vertrek ik naar het Scheppersinstituut waar het Sinte-Mettegenootschap weerom een tof kinderfeest organiseert.
Zie ik iemand van de bloggers daar?
(tussen 14 u en 17 u...)
Ik kom straks zeker langs ...
<=|:-)
Ik had me vast voorgenomen om foto's te gaan nemen in het Scheppersinstituut, van de Sinte-Mette zangertjes, alsook van het interieur van mijn oude school, maar helaas heeft najaarsmoeheid er anders over beslist en heb ik een hele namiddag liggen ronken in mijn zeteltje.
Het sloppeke heeft goed gedaan, maar toch heb ik spijt dat ik het gemist heb.
Mooi liedje, ik wist niet dat er ook sintemette liekes waren, 'k zal 't opslaan