Mechelen stuurt speurneuzen op verkenning

met categorie:  
Wie Mechelen graag eens op een andere manier verkent, kan nog tot 16 september op zoektocht in de binnenstad. De beste speurneuzen winnen een helikoptervlucht voor twee personen.


"Deze tocht van 2 à 3 uur is zowel voor Maneblussers als niet-Mechelaars interessant", zegt Karen Claes van In&Uit Mechelen. "Stadsgenoten ontdekken details op oude en nieuwe gebouwen die ze misschien nog nooit zagen. Niet- Mechelaars leren de stad op een leuke manier kennen", zegt Claes.

De formulieren kan je voor 4 euro bij In&Uit in de Hallestraat ophalen. De dienst sluit op zondag 16 september om 16.30u de deuren. Rond die tijd worden de antwoordformulieren opgehaald. De beste speurneuzen vallen in de prijzen. "Zij kapen een helikoptervlucht voor twee personen weg. Daarnaast kan je een duoballonvaart winnen. Op de derde plaats staat een overnachting met ontbijt voor twee personen in het Novotel. Er valt ook een groepsboottocht op de Dijle en een intieme cruise bij kaartslicht te winnen", besluit Karen Claes.

SoMe Info: 070-22.28.00 www.inenuitmechelen.be

Bron : Gazet van Antwerpen
Hoera, terug eens een leuke interessante bezigheid voor deze zomermaanden. Tenminste als het weer dit toelaat voor een rolwagengebruiker.
Ik heb destijds de schoonheid van mijn eigen stad ontdekt via de zoektochten van de Gazet Van Mechelen.
Mijn interesse voor Mechelen werd erdoor gewekt en via deze zoektochten kwam ik op plekjes waar ik nog nooit geweest was.
Heb al aan diverse wandelzoektochten meegedaan. Nooit wat gewonnen :-) maar 't blijft altijd een interessant tijdverdrijf en men ontdekt details waaraan men anders gewoonweg voorbijloopt.
De zoektochten...
De zever loopt uit mijn mond van de goesting. Jackie kan het getuigen: Jos was altijd weg met de eerste prijzen bij de toeristische autorally's.
Maar ja, de gezondheid laat het af weten...'t Gaat niet meer.
Beste Bloggers, doe mee, alleen al voor de lol van het samen zijn, het ontdekken van ongekende mooie hoekjes en historische wetenswaardigheden.
Ik stond telkens weer versteld van de spitsvondigheden van de opstellers van de Rally's. Echt waar, je leert er enorm veel bij.
DOE MEE! En pas op voor de strikvragen.
Jos
Just ! Jos, de 3 J's waren gekend bij de toeristische autorally rijders Jan,Jos,Jackie
Vandaag een heel aangename dag doorgebracht samen met twee vriendinnen.
De zoektocht was echt heel aangenaam.
Een echte aanrader!
Ik ga hem dinsdag doen Nelly...
Ach ja, ik was dat helemaal vergeten...
Nelly had nochtans gezegd dat ze die zoektocht ging doen. Het is nog niet te laat, ik kan het nog altijd proberen als het eens terug mooier weer wordt.
...de zoektocht is leuk, op korte tijd te doen (tussen 2 en 3 uur), en hélemaal niet zo moeilijk...
Het richt zich echt op een breed publiek.
Ik heb hem net gedaan.
Wij hebben er al drie of vier gedaan en als het nog eens schoon weer is gaan wij terug op pad.