Basiscursus fotografie in Heffen

met categorie:  
In het kader van het activiteitenprogramma 'Heffen Zomert!', organiseert het Buurtcomité Heffen Dorp een basiscursus fotografie.
Een buitenkans voor mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie. De cursus wordt gegeven door de Heffense kunstfotografe Stephanie Van Mol. Ze is tevens docent aan de academie van Bornem en Temse.
Het maken van een goede foto vereist een bepaalde technische vaardigheid, gekoppeld aan een begrip van de beeldtaal. Deze lessenreeks komt aan beide eisen tegemoet. In elke les wordt de theorie van de techniek uitgelegd en verduidelijkt aan de hand van praktische oefeningen. Daarna komt de opbouw van het beeld aan bod. De nadruk ligt hier op wat noodzakelijk is voor de praktijk van de foto.
Deze cursus die voor iedereen openstaat vindt plaats in de vergaderzaal van het Dorpshuis van Heffen op volgende data:
les 1: din 3 juli
les 2: don 5 juli
les 3: don 12 juli
les 4: din 17 juli
les 5: don 19 juli
les 6: din 24 juli
Voor inlichtingen of inschrijvingen kan je terecht bij wardbosmans@telenet.be of via 0477-27 03 73
Ik heb sterk de indruk dat Heffen lééft!
Mooi.
Ook ben ik blij dat er wat nieuws uit het Mechelen van de buitenwijken op 'den Blog' verschijnt.
Bedankt Ward.
En of Heffen leeft... Vanaf nu vrijdag tot en met 23 september organiseert het Buurtcomité Heffen Dorp iedere week een andere leuke activiteit. Van een initiatiecursus buikdansen tot een workshop cocktails mixen en van een zeepkistenrace tot een popconcert...
Binnenkort meer daarover op deze blog.
Tof Ward! Woon je zelf in Heffen?
Mechelen is ook in zijn dorpen erg mooi en levendig...
Misschien is dit een goeie aanzet om binnenkort ook méér nieuws van Hombeek, Leest, Muizen, Walem, te lezen op Mechelenblogt?
@jans... Ik woon zelf in Heffen (al sinds mijn geboorte). Laat ons inderdaad hopen dat men in de andere Mechelse dorpen ook wat van zich laat horen...
Bij ons wordt er alleszins enthousiast verder gewerkt aan een 'Heffen on earth'. Vanaf nu vrijdag tot eind september valt er in Heffen ieder weekend iets te beleven.